02 / 05 / 2024

tekkeköy toki başvuru tarihleri

tekkeköy toki başvuru tarihleri

TOKİ Samsun Tekkeköy projesinde yer alan 221 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru değerlendirme nedir?

TOKİ sosyal konut projelerinin başvuru aşaması ve şu an gerçekleşen kura çekilişi ülke gündemini oluşturuyor. Vatandaşlar da bu sürece dair merak ettiği soruları yöneltiyor.

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

TOKİ Kırklareli Pehlivanköy son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Pehlivanköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek...

TOKİ Samsun Tekkeköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekkeköy 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Niğde 2. Etap TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Üsküp TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Samsun Tekkeköy TOKİ orta gelir grubu projesinde yer alan 3 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

6 maddede TOKİ başvuru süreci!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üretilen alt ve orta gelir grubuna yönelik olan konutlara nasıl başvuru yapılır? İstanbul için başvuru şartları nelerdir? Başvuru nereye ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları!

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

tekkeköy toki başvuru tarihleri Haberi

tekkeköy toki başvuru tarihleri

Samsun Tekkeköy Projesi kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 221 konut için başvuru dönemi başladı.

Son başvuru tarihinin 11 Mayıs 2018 olarak belirlendiği projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. 

TOKİ Samsun Tekkeköy projesinde daire fiyatları 145 bin 225 TL ile 182 bin 491 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede peşinat tutarları 14 bin 522 TL ile 45 bin 622 TL arasında belirlendi.

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sunulan TOKİ Tekkeköy'de taksit tutarları 907,66 TL ile 1.436 TL arasında...