16 / 05 / 2024

Tekkeköy yeni okul

Tekkeköy yeni okul

Tekkeköy’deki okul sayısının 4,5 yılda hedeflenen seviyenin üzerine çıktığını dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköylü hayırsever Melek-Kadir Korkmaz çiftinin ilçeye ikinci bir okul yapma sözü verdiklerini söyledi. 

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Tokat Erbaa ve Niksar'a yeni okul müjdesi!

Yeni yatırımları için ihale ilanlarını yayınlayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Erbaa ve Niksar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımları da hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Konut yatırımları dışında eğitim yatırımlarında da gaza basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmangazi'de iki yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Çağlayancerit İlçesinde 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tokat'a 3 yeni okul! İhalesi 1 Temmuz'da!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat'ta 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

Tekkeköy yeni okul Haberi

Tekkeköy yeni okul

Tekkeköy’ün son 55 ay içerisinde eğitim alanında çok büyük ve önemli yatırımlarla buluştuğunu dile getiren Başkan Togar, "Kısa süre zarfında Tekkeköy’ü eğitim alanında örnek ve adından söz ettiren bir ilçe haline getirdik. Özellikle son 4,5 yıl içerisinde eğitim yuvası sayısını kat kat arttırdık. Yine aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi çocuklarımızın çağın bilgi, beceri ve birikimi ile donatacak fiziki mekanların sayısını her geçen gün artırmaya devam ediyoruz" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre Tekkeköy’e yeni eğitim kurumları kazandırmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Togar, "İlçemizde her türlü eğitim öğretim kurumunun yapılması için imar düzenlemesi, yer tahsisi, arsa üretilmesi, yatırımcı bulunması, resmi kurum kuruluş ve bakanlıklarla gerekli temasların kurulmasının yanında tüm imkanlarımızı sonuna kadar seferber ediyoruz. Eğitimde marka şehir olma hedefiyle çıktığımız...