08 / 05 / 2024

Teknik Alüminyum ne kadar satıldı

Teknik Alüminyum ne kadar satıldı

Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Alüminyum fiyatları tırmanıyor! 16 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyatları ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Alüminyum fiyatları tırmanmaya devam ediyor.16 Ocak 2023 hurda alüminyum fiyatları belli oldu. İşte 16 Ocak 2023 alüminyum fiyat listesi…

A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletlerde büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletler "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edildi. Peki 27,5 Jant Alüminyum özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Görmez tarafından kuruldu.

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haytalar İnşaat Demir Çelik Alüminyum Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Mehmet Hayta tarafından kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Limak Alüminyum Metal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Limak Alüminyum Metal İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  372 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keskin tarafından kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ald Metal Yapı Cam Alüminyum İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Can Aldoğan ve  Zeki Aldoğan tarafından kuruldu.

Teknik Alüminyum ne kadar satıldı Haberi

Teknik Alüminyum ne kadar satıldı

Türkiye'nin ilk alüminyum tesisi satıldı. 290 milyon TL cirolu Teknik Alüminyum'un yüzde 51'i Norsel International'a devrediliyor.


Türkiye'nin en önemli metal şirketlerinden biri olan Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor. Türkmenistan'da yaptığı inşaatlarla tanınan Türk işadamı İbrahim Kölük'ün şirketi Norsel International BWI, ortaklık için Teknik Alüminyum'la masaya oturdu. Norsel bu ortaklıkla hem Türk pazarına hem de metal sanayisine ilk kez adım atmış olacak. 


AVCILAR VE ÇORLU'DA ÜRETİM 

Teknik Alüminyum'un Avcılar ve Çorlu'da iki tesisi bulunuyor. Başer ailesine ait Teknik Alüminyum'un 1978'de açtığı Avcılar fabrikası, 14 bin metrekarelik alanda 25 bin ton üretim gerçekleştiriyor. Şirketin 2009'da açtığı Çorlu tesisi ise 140 bin metrekarelik alanda yılda...