05 / 05 / 2024

Teknik Kule iletişim

Teknik Kule iletişim

Teknik Kule Vinç İnşaat ve İş Makinaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetin tarafından kuruldu.

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Optimum IQ Kartal iletişim!

21 katlı tek kule şeklinde yükselen Optimum IQ Kartal projesi 2019 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Optimum IQ Kartal iletişim haberimizin içinde yer alıyor.

Teras Kule Residence Kartal iletişim!

Teras Kule Residence Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Teras Kule Residence'ta aylık taksitler 3 bin TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim!

Teknik Yapı Evora Denizli iletişim için 444 10 08 numaralı telefondan satışa ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplam 1.500 adet bağımsız birimin yer aldığı proje Denizli Merkezefendi'de hayata geçirilecek.

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim!

Luxist Bahçeşehir Keleşoğlu iletişim için 0212 663 25 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 67 bin 300 metrekareden oluşan projede konutlar 42 katlı kule içerisinde yer alacak.

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim!

Dap Yapı Teras Kule Kartal iletişim için satış ofisiyle 0216 399 80 80 numaralı telefondan irtibat kurabilirsiniz. Filtaş Yapı Market arsası üzerinde yükselecek proje İstanbul Kartal'da inşa edilecek.

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

Evora Denizli Evleri iletişim!

Evora Denizli Evleri iletişim için satış ofisiyle 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satışların önümüzdeki aylarda başlaması planlanan proje Teknik Yapı tarafından inşa edilecek.

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi!

Teras Kule Kartal iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı'nın yeni projesi Teras Kule Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor...

Teknik Kule iletişim Haberi

Teknik Kule iletişim

Teknik Kule Vinç İnşaat ve İş Makinaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetin tarafından kuruldu.

Teknik Kule Vinç İnşaat ve İş Makinaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1-Her türlü inşaat makinaları,ile sanayi makinalarının alım satımını,kiralanmasını,montaj,demontaj,servis bakım ve onarımlarını yapmak. 2-Her türlü inşaat makinaları,sanayi makinaları ile vinç,asansör ve platform ağırlık testlerini yapmak,eğitimi ve danışmanlık hizmetlerini vermek.Her türlü test raporlarını düzenlemek,test sertifikası vermek. 3-Her türlü kule vinç,asansör platformu yurt içinden ve dışından temini ve satın alınması,üretilmesi,satışı ve servisini vermek.Müşteri ihtiyacına göre vinç,asansör,platformun belirlenmesi,tesisi,montajı,eğitimi,danışmanlığı ve satış sonrası faaliyetlerin sunulması. 4-Yurt içinde ve dışında kule vinç,asansör,platform ile ilgili her türlü ihalelere iştirak etmek,temsilcilik vermek veya temsilcilik almak.Yapmakta olduğu işlerle...