15 / 05 / 2024

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Çekmeköy'de, Bekir Karademir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Emayti İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emayti İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Bahar ve İbrahim Bahar ortaklığında kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gama Eng Yazılım Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özeren, Jalhongir Mamadov ve Kaan akın ortaklığında kuruldu.

Bilfaz İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilfaz İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Soysal tarafından kuruldu.

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meliora Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yıldırım tarafından kuruldu.

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile, Bekir Karademir Müdürlüğü'nde kuruldu.


Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;MÜTEAHHİTLİK TAAHHÜT YAPI  A.) Her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak. Konut ,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkasına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi veya özel kuruluşlar tarafından...