03 / 05 / 2024

teknik yapı inşaat fikirtepe

teknik yapı inşaat fikirtepe

Fikirtepe'de inşa etmekte olduğu Concord İstanbul'un ikinci etabının satışına çıkan Teknik Yapı, bölgenin en yüksek noktasında ve Ziverbey'de önü kapanmayacak iki yeni projesini duyuracak.

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahyettin Şağbangül tarafından kuruldu.

Gpi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gpi Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galata İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik ve Pmı Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azu Yapı Teknik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Dumlu tarafından kuruldu.

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

teknik yapı inşaat fikirtepe Haberi

teknik yapı inşaat fikirtepe

İstanbul'un en popüler kentsel dönüşüm alanı olarak öne çıkan Kadıköy Fikirtepe'nin önde gelen müteahhitleri arasında bulunan Teknik Yapı bölgede iki yeni adada proje hayata geçirecek. İlk iki adada geliştirdiği Concord İstanbul'un 2'inci Etap'm satışına çıkan firma, Fikirtepe'nin en yüksek noktasında ve Ziverbey'de önü kapanmayacak iki yeni projesini duyuracak. 


Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 5 yıldır faaliyet gösterdikleri, Fikirtepe'de ilk geliştirdikleri proje olan Concord İstanbul'un 1170 rezidans daire ile 750 milyon liralık değere sahip olduğunu belirtti. İlk etap satışlarının ardından 553 dairelik ikinci etabı görücüye çıkarttıklarını anlatan Durbakayım, bunun da yüzde 25'lik kısmını şimdiden sattıklarını belirtti. Bunlardan birisinin Fikirtepe'nin en yüksek noktasındaki tepede yer alacağını anlatan Durbakayım, "Dolayısıyla bölgenin en yüksek manzarasına sahip proje bu olacak. Şu anda iki-üç katlı...