03 / 05 / 2024

Tekno Vinç

Tekno Vinç

Tekno Kule Vinç Grubu, Manitowoc çatısı altındaki POTAIN kule vinçlerin, satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütüyor. Firmanın 2014 yılının verimli geçirdiğini belirten Sinan Türeyen, "satış ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde" dedi.

Tekno Vinç, depo sayısını artıracak!

Tekno Kule Vinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, bu yıl itibarıyla İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerinde vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı planladıklarını söyledi...

Yeditepe Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Örs ve Selçuk Çelik tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esko Vinç Kiralama Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan Sarı tarafından kuruldu.

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ast2021 Platform Vinç Kiralama Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Umut    Bal tarafından kuruldu.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule İş Makinaları Vinç Hizmetleri İnşaat Oto Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kukul ve Bayram Akgül ortaklığında kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Vinç Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Niüfer Yılmaz Kartal tarafından kuruldu.

Can Vinç Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Vinç Hafriyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Çoban tarafından kuruldu.

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak Vinç İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akyüzkal tarafından kuruldu.

Tekno Zemin Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Zemin Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Tekno Vinç Haberi

Tekno Vinç

Özellikle kentsel dönüşüm sebebiyle bu yıl itibarıyla satışta ve kiralamada artış beklediğini söyleyen TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen, 'Teni yatırımlar konusuna değinecek olursak, kule vinçlerin nakliyesi zor ve pahalı bir operasyon. Bir vinç için sekiz tır gerekebiliyor. Bu yüzden İstanbul'daki merkez depomuzdan Ankara'nın doğusundaki herhangi bir yere vinç kiralamak uygun değil" dedi. Bu sebeple bölgesel anlamda vinçlerin depolandığı ve servis hizmetlerinin verileceği depolar kurmayı hedeflediklerini aktaran Türeyen, "Ankara'daki depomuz 2015 yılı itibarıyla faaliyete geçecek. İlerleyen yıllarda; İzmir, Antalya, Adana ve Gaziantep merkezlerimiz hizmete girecek" diye konuştu. 


Firmanın 2014 yılım verimli geçirdiğini dile getiren Sinan Türeyen, satışta ve kiralamada talebin beklenenin üzerinde seyrettiğini söyledi. Özellikle kiralamada doluluk oranlarının senelik bazda yüzde 95'in altına düşmediğini belirten Türeyen, "Geleneksel konut inşaatlarının yanı sıra...