12 / 05 / 2024

Teknoloji pazarı 2014te ne kadar büyüdü

Teknoloji pazarı 2014te ne kadar büyüdü

Teknoloji pazarında büyüme sürüyor. Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarı, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüyerek 8.6 milyar liralık ciroya ulaştı

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Teknoloji sektöründen şok haber! Dev teknoloji şirketi tam 6 bin 650 kişiyi işten çıkartacak!

ABD'de merkezli bilgisayar üreticisinin, teknoloji şirketlerindeki işten çıkarma dalgasına katılarak bilgisayar pazarındaki zayıflık nedeniyle yaklaşık 6 bin 650 kişinin işine son vereceği belirtildi.

Huawei Nova 9'a 2.000 TL indirim! 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Teknoloji pazarı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olarak bilinen MediaMarkt, Huawei Nova 9'un satışını yapıyor. Bu fırsatı hemen yakalayın! İşte MediaMarkt'ın 14 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Huawei Nova 9 fiyat ve özellik listesi...

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

TV pazarı dünya kupası ile hareketlendi. TV alırken nelere dikkat etmelisiniz?

TV pazarının bu yılı 3.5 milyon adetle tamamlaması bekleniyor. Yüksek teknoloji ve geniş ekran TV'lere ilgi artarken  toplam cironun yüzde 95'inin akıllı TV'lerden gelmesi ön görülüyor.

Chery GENE, Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde görücüye çıktı!

Birkaç ay önce TIGGO8 PRO, TIGGO7 PRO ve Omoda5 olmak üzere üç SUV modeliyle Türkiye pazarına yeniden giriş yapan Çinli otomobil devi Chery Automobile Co. Ltd. GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı. 

Bitcoin'de yeni gelişme!

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 

Teknosa'dan Oppo telefonlara dev kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın, tren bir daha gelmeyecek! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Teknoloji pazarı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Teknosa, Oppo markalı akıllı telefonlara inanılmaz bir indirim yaptı. Bu fırsatı kaçıran, üç gün üç gece düşünecek! Peki Oppo markalı akıllı telefonların Teknosa'daki fiyatı nedir? İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

3 boyutlu teknolojiler inşaat alanında önemli paya sahip! 

3 boyutlu teknoloji pazarının büyüklüğünün 2024 yılında 72 milyar dolar seviyelerine çıkması bekleniyor. Hızla gelişen 3 boyutlu teknoloji inşaat alanlarında önemli paya sahip durumda.

Türkiye dünyadaki en ilgi çekici 10 gayrimenkul pazarından biri!

İngiltere merkezli gayrimenkul teknoloji şirketi Homsters'in CEO'su Andrew Olejnik, Türkiye'nin en yüksek potansiyel taşıyan 10 küresel gayrimenkul pazarından biri olduğunu söyledi.

Kamyon pazarı inşaat sektörünün etkisiyle yüzde 7 büyüdü!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, kamyon pazarının inşaat sektöründeki gelişmelerin de etkisiyle yüzde 7 oranında artış gösterdiğini belirtti. Işık "Son 10 yılda, kamyon pazarındaki ortalama artış yüzde 16 oldu." dedi.

Hilti’nin yeni ürünü Türkiye pazarında!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler ile yüksek katma değer sağlayan jenerik marka Hilti’nin yeni ürünlerinden Hilti DX 2 Barutlu Çivi Çakma Tabancası artık Türkiye pazarında.

Teknoloji pazarı 2014te ne kadar büyüdü Haberi

Teknoloji pazarı 2014te ne kadar büyüdü


GfK TEMAX tarafından yapılan araştırmaya göre, Türkiye tüketici teknolojisi ürünleri pazarında, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre en dikkat çekici büyüme performansı küçük ev aletleri sektöründe yaşandı. Bu dönemde tablet, akıllı telefon TV kategorileri de büyümeye önemli ölçüde katkı sağladı. Pazar, 2014'ün ikinci çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18.8 büyüme performansıyla 8.6 milyar liralık ciro elde etti. 


Şubat ayında kredi kartı taksitlerinin bazı sektörler için 9 ayla sınırlandırılması, telekom sektörüne yönelik taksitlerin ise kaldırılmasının etkileri ikinci çeyrekte görüldü. İkinci çeyrekte perakende zincirleri tarafından hediye çekleriyle ödeme, doğrudan satış noktasından alınan banka kredileriyle ödeme gibi alternatif ödeme yöntemleri geliştirildi. Bu yöntemler satışların artışına belli bir ölçüde etkili oldu fakat mayısta hediye çekleriyle taksitlendirme yöntemi...