02 / 05 / 2024

teknoloji ve gayrimenkul

teknoloji ve gayrimenkul

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkul pazarlamada Digital Dünya gelişmelerini değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in Digital Dünya gelişmelerini değerlendirmesi...

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz World Gayrimenkul Danışmanlığı Teknoloji Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermkaye bedeli ile Fuad Neymatov tarafından kuruldu...

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2019!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi, 17 pafta, 6408 No'lu Parselde yer alan Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu yayınladı...

Den İnşaat Gayrimenkul Teknoloji ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Den İnşaat Gayrimenkul Teknoloji ve Enerji Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Birden tarafından kuruldu.

İş GYO Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Rımall Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Rımall Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir'de kuruldu.

Akatlı Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akatlı Mühendislik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hamdi Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Ankara Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Nav Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nav Yapı ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, A.Süleyman Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hediyetullah Karahan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

MVK Yapı Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Erdinç Mavuk, Nurettin Mavuk, Hacı Ertürk Mavuk Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Safhane Restorasyon Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sedat Bağışgil ve Vedat Bağışgil tarafından kuruldu.

İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Eylem Planı açıklandı!

İTO, İnşaat ve Gayrimenkul Sektörü 2023 Vizyonu Stratejik Eylem Planı'nı açıkladı. Planda, inşaat sektörüne yönelik kamu destekli bir ihtisas bankası kurulması öneriliyor.

teknoloji ve gayrimenkul Haberi

teknoloji ve gayrimenkul

Bir proje pazarlama ve satış hizmet firma yöneticisi olarak; yıllar önce bünyemizde hizmet verdiğimiz projelerin teknik bölümlerine yön verebilmek için  mimari kadrolar barındırırken, bugün  digital pazarlama uzmanı barındırıyoruz.


Digital pazarlama uzmanım Mert GÖREN’ in yönlendirmesi ile gayrimenkul sektöründe diğital pazarlama faaliyetlerini inceledim.  

Devir takibimizden hızlı değişiyor...  mesai saatlerine sığan “ tanıtım ofislerinin “ karşısında zaman ve mekan sınırı tanımayan “ sanal dünya “ tek alternatif...  

Web siteleriniz, artık sanal ortamda   “ gece & gündüz “ her saat hizmet sunan yeni  iş yeriniz.


Değişen çağla birlikte; gayrimenkul sektörü pazarlama alternatiflerinde internet ve dijital teknolojilerine yönelim hız kazanmaya başladı.

Artık, projeler arası savaşda bir çok rakibin arasından sıyrılıp tercih edilebilmenin  yolu dijital teknolojilerin en iyi ve en etkin kullanımından geçiyor.

Yeni yüzyılla birlikte yaşamımıza...