06 / 07 / 2024

Teknopanel yeni tesisleri

Teknopanel yeni tesisleri

Sandviç panel sektöründe, İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde ilk sıraya yerleşen Teknopanel, yeni yatırıma odaklandı.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Emin Koramaz: 'Yenişehir'in planlarına dava açacağız!

Kanal İstanbul için kurulması planlanan Yenişehir planları yeniden düzenlendi. Planlarda gölün etrafında turizm tesisleri öngörülüyor. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, plan için “Tahribatın detayını kurallara bağlayan yıkıcı, dönüştürücü yeni ek hükümler” dedi. 

23 yeni OSB geliyor! Yatırımların önü açıldı!

İstihdam deposu OSB'lerde elektrik üretiminin önü açıldı. Geri dönüşüm ve bertaraf tesisleri de kurulabilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni düzenlemelerle ilgili açıklamalarda bulundu...

Yeni Malatyaspor tesisleri için 100 dönüm arsaya ihtiyaç var!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, ''Yeni tesis projemiz için 100 dönüm arsaya ihtiyacımız var'' dedi.

Sakarya Kocaali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek! 

Sakarya Kocali'ye yeni spor tesisleri inşa edilecek. Ayrıca, mevcut spor tesislerine bakım yapılması da planlar arasında.

Osmangazi Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla birçok yeni spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırmaya devam ediyor.

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

3. Havalimanı’na yeni turizm tesisleri geliyor!

Açıldığında yıllık 90 milyon yolcu ağırlayacak İstanbul Yeni Havalimanı çevresine yatırımlar artıyor. ISTTA Başkanı Halil Kormaz, “2019’da yeni oteller açılmasını bekliyoruz” dedi. 

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Teknopanel yeni tesisleri Haberi

Teknopanel yeni tesisleri

Sandviç panel sektöründe, İSO’nun gerçekleştirdiği Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde ilk sıraya yerleşen Teknopanel, yeni yatırıma odaklandı. 


Firma, Ege Bölgesi’nde üçüncü üretim tesisini kurmak için fizibilite çalışmaları yapıyor. Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, Mersin ve Sakarya’da yer alan tesislerinde ısı, nem, ses yalıtımı ve yangına dayanımı sağlayan; hızlı ve kolay montaj olanağı sunan çatı ve cephe sandviç panelleri ürettiklerini aktardı. 


Kahveci, “Sektörde uzman ekibimiz ile yaptığımız yeni yatırımlar ve iyileştirmelerle toplam üretim kapasitesi olarak ülkenin en büyük üreticisiyiz. Sandviç panel, trapez levha, EPS yalıtım ürünlerimizi Teknopanel, Teknopor, Teknosistem markaları ile yurt içine ve yurtdışına satışını yapıyoruz” dedi. Geniş bayi ağı ile Türkiye’nin her köşesinde yer alan endüstriyel, ticari, sosyal ve benzeri yapılara hizmet verdiklerini belirten Kahveci, bayilerine yenilerini eklemeye...