29 / 04 / 2024

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı. Bakan Kasapoğlu, ilçe stadından başlayıp Yeni Mahalle'de biten yürüyüş sonrası vatandaşlara hitap etti.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ülkemizin tökezlemesini isteyen birtakım odaklar var. Birtakım ittifaklar var. İşte biz, 31 Mart'ta Susurluk'ta, Balıkesir'de bu ittifakları bozacağız." diye konuştu.

Susurluk'ta olduğunu için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Kasapoğlu, "Sizinle kucaklaşmaya, halinizi, hatırınızı sormaya geldim. Rabbim sizleri daha iyi etsin inşallah. Önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Ülkemizin tökezlemesini isteyen birtakım odaklar var. Birtakım ittifaklar var. İşte biz, 31 Mart'ta Susurluk'ta, Balıkesir'de bu ittifakları bozacağız. Allah sizden razı olsun." açıklamasında bulundu.

Kendisinin de bu bölgenin insanı olduğunu anlatan Bakan Kasapoğlu, "Egeli olmaktan, sizlerin hemşehrisi olmaktan dolayı ayrıca mutluyum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu ülkenin insanına hizmet etmek bizim için bir onur, bir ayrıcalık." diye konuştu.

"Hizmet etmeye devam edeceğiz"

Gençlik ve Spor Bakanlığının ülkenin yarınları için var olduğunu sözlerine ekleyen Kasapoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Bu vesileyle ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Biliyorum Susurluk'un da bazı ihtiyaçları var. İnşallah 31 Mart'tan sonra sizlerin ihtiyacı olan yüzme havuzu başta olmak üzere, butik yüzme havuzu, butik spor salonu ve semt sahalarıyla gençlerimize, kadınlarımıza ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı ile ülkemizi tökezletmek isteyen tüm ittifaklara en güzel dersi Susurluk halkının güçlü bir seda ile hoş bir nida ile tüm dünyaya haykıracağına inanıyorum."


Geri Dön