08 / 05 / 2024

spor tesisi inşa

spor tesisi inşa

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Cizre'de 3 bin 87 konut inşa edildi! 

TOKİ  Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK tarafından temizlenen bölgelerde eni konutlar, okullar, camiler, iş yerleri, spor alanları inşa etti. 

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Esenyurt'ta Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi açıldı! 

Esenyurt Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde inşa edilen Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi hizmete açıldı. 

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Diyarbakır'da ilçelere spor tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eğil, Çüngüş ve Kocaköy ilçelerine spor tesisi inşa edecek.

Gaziantep'te kanser hastaları için tesis inşa ediliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep'te kanser hastalarına özel medikal sanayi tesisi inşa edildiğini açıkladı.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı sığınmacı gençler için spor tesisleri inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Suriye'deki iç savaş sebebiyle evlerini terk etmek zorunda kalan ve Türkiye'ye sığınan Suriyeli gençlerin yaşadığı yerlere Avrupa Birliği iş birliğiyle 28 spor tesisi inşa edecek.

Gemont Rusya, Rusya’da kimya tesisi inşa edecek!

Türk kökenli uluslararası inşaat şirketi Gemont Rusya, Rusya’nın Nizhnekamsk şehrinde kimya tesisi inşa edecek. Proje 2022 yılında tamamlanacak...

Çocukken keçi otlattığı tepeye hayalindeki tesisi inşa etti!

Düzce'de yaşayan Tahsin Altun, çocuken çobanlık yaparak keçi otlattığı tepede hayalini gerçekleştirdi. 400 rakımlı tepeye turistik tesisi inşa etti.

spor tesisi inşa Haberi

spor tesisi inşa

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı. Bakan Kasapoğlu, ilçe stadından başlayıp Yeni Mahalle'de biten yürüyüş sonrası vatandaşlara hitap etti.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Ülkemizin tökezlemesini isteyen birtakım odaklar var. Birtakım ittifaklar var. İşte biz, 31 Mart'ta Susurluk'ta, Balıkesir'de bu ittifakları bozacağız." diye konuştu.

Susurluk'ta olduğunu için mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Kasapoğlu, "Sizinle kucaklaşmaya, halinizi, hatırınızı sormaya geldim. Rabbim sizleri daha iyi etsin inşallah. Önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Ülkemizin tökezlemesini isteyen birtakım odaklar var. Birtakım ittifaklar var. İşte biz, 31 Mart'ta Susurluk'ta, Balıkesir'de bu ittifakları bozacağız. Allah sizden razı olsun." açıklamasında bulundu.

Kendisinin de bu bölgenin insanı olduğunu anlatan Bakan Kasapoğlu, "Egeli olmaktan, sizlerin...