03 / 05 / 2024

teknopark istanbul a.ş. ihalesi

teknopark istanbul a.ş. ihalesi

Teknopark İstanbul A.Ş.'nin, Kurtköy'de yer alan “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri” ihalesinde tarih değişti...

Teknopark İstanbul 2. etap ihaleye çıktı!

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'un 2. etabı ihaleye çıktı. İhale için yeterlilik dosyaları 11 Aralık 2014 Perşembe gününe kadar teslim edilecek. Yeterliliğe hak kazanan firmalar tekliflerini 15 Ocak 2015 Perşembe gününe kadar sunacak...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

İntengo Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi Teknopark Şubesi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Murat Talu tarafından açıldı.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Kapadokya Teknopark hizmete açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kapadokya Teknopark'ı hizmete açtı. Varank, Kapadokya Teknopark'ın bölgeye önemli katkılar sunacağını söyledi.

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi açıldı! 

Ökotek Çevre Teknolojisi ve Kimya Sanayi Anonim Şirketi YTÜ Teknopark Şubesi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binası açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Intertech'in Teknopark İstanbul'daki yeni binasının açılış törenine katıldı.

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi açıldı!

Heksagon Mühendislik ve Tasarım Anonim Şirketi Teknopark Şubesi, 4 milyon 660 bin TL sermaye ile 10 Haziran 'da Pendik, Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı' nda açıldı.

Samsung'un İstanbul Teknopark'taki Ar-Ge merkezi açıldı!

Samsung Türkiye ve Semper-Tech işbirliğiyle İstanbul Teknopark’ta açılan Ar-Ge merkezi ‘SLabs’te, sağlık, eğitim ve 4G teknolojilerinde inovasyon geliştirmek için düğmeye basıldı..

Intertech Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı!

Başta finans olmak üzere pek çok sektör için teknoloji alanında çağdaş ve etkin çözümler üreten Intertech, Teknopark İstanbul’daki yeni binasının temelini attı..

teknopark istanbul a.ş. ihalesi Haberi

teknopark istanbul a.ş. ihalesi


Teknopark İstanbul A.Ş., “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri” ihalesinde tarih değişti. 


İhalede yapılan değişiklikle yeterlilik dosyalarını teslim etme tarihi  22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 16:00, yeterliliğe hak kazanan firmaların fiyat tekliflerini verme tarihi 27 Ocak 2015 Salı günü olarak belirlendi.


İHALE 


Teknopark İstanbul A.Ş., “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri”ne dair; İsteklilere teslim edilen orijinal ihale dokümanları ile ilgili olarak hazırlanan işbu “2 No’lu Zeyilname”, yukarıda tanımlanan işle ilgili şartname dosyası alan tüm Firmalara gönderilmiştir.

Yeterlilik başvurusu yapacak firmalar bu bildirimin bir kopyasını başvuru dokümanlarının içine dâhil edeceklerdir.

Bu Bildirim,

1....