14 / 05 / 2024

Teknopark İstanbul 2. etap ihalesinde tarih değişti!

Teknopark İstanbul 2. etap ihalesinde tarih değişti!

Teknopark İstanbul A.Ş.'nin, Kurtköy'de yer alan “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri” ihalesinde tarih değişti...




Teknopark İstanbul A.Ş., “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri” ihalesinde tarih değişti. 


İhalede yapılan değişiklikle yeterlilik dosyalarını teslim etme tarihi  22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 16:00, yeterliliğe hak kazanan firmaların fiyat tekliflerini verme tarihi 27 Ocak 2015 Salı günü olarak belirlendi.


İHALE 


Teknopark İstanbul A.Ş., “İstanbul Teknoloji Geliştirme Bölgesi II. Aşama Ar-Ge Binaları, Kuluçka Merkezi ve Sosyal Tesis Binaları İnşaatı İle Tesis Yönetim Binası İkmal İnşaatı İşleri”ne dair; İsteklilere teslim edilen orijinal ihale dokümanları ile ilgili olarak hazırlanan işbu “2 No’lu Zeyilname”, yukarıda tanımlanan işle ilgili şartname dosyası alan tüm Firmalara gönderilmiştir.

Yeterlilik başvurusu yapacak firmalar bu bildirimin bir kopyasını başvuru dokümanlarının içine dâhil edeceklerdir.

Bu Bildirim,

1. İşverenden sağlanan ilave bilgiler veya oluşan değişiklikler sonucu olarak; Orijinal dokümanların belirli hükümlerinin yerine geçmek, değiştirmek veya ekleme yapmak,

2. Mali Teklif Sahiplerine verilen orijinal dokümanlardaki belirli hususlara açıklık getirmek

amacıyla gönderilmektedir.

Bu Bildirim, İsteklilerin almış oldukları ihale dokümanı sayısına bakılmaksızın her bir İstekliye bir kopya olarak gönderilmektedir.

Bu Bildirim ve bu iş kapsamında ihale süreci içerisinde İşveren tarafından bundan sonra yapılacak diğer Bildirimler ile Zeyilnameler, sözleşmenin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu doküman ve sözleşme evrakının diğer kısımları arasında herhangi bir farklılık ve çelişki olması ve bu durumun yeni bir Zeyilname ya da Soru-Cevap Bildirimi ile değiştirilmemesi halinde bu Bildirim hükümleri geçerlidir.

İstekli firmalar, bu Bildirim’de yazılı tüm hususları hazırlayacakları Teklif Birim Fiyatlı Mali tekliflerine dâhil edeceklerdir.


AÇIKLAMALAR


Yeterlik Dosya teslim ve İhale tarihlerinin, İstekli Firmalara Yeterlilik için gerekli belgelerin temininde daha sağlıklı bir çalışma yürütecek zaman sağlanması yönünde yapılan değerlendirme sonucunda değiştirilmesine karar verilmiştir.


Buna göre;


- Daha önce 11 Aralık 2014 Perşembe günü olarak ilan edilen Yeterlik Dosya Teslim tarihi; yeni düzenlemeyle; 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 16.00’ya kadar,


- Daha önce 15 Ocak 2014 Perşembe günü olarak ilan edilen Yeterliğe hak kazanan firmaları fiyat tekliflerini verme tarihi, yeni düzenlemeyle; 27 Ocak 2015 Salı günü

şeklinde değiştirilmişir.



Değişiklik ilanı için tıklayın



Teknopark İstanbul 2. etap ihaleye çıktı!



İHALE KOMİYONU

TEKNOPARK İSTANBUL A.Ş

Sanayi Mahallesi Teknopark BulvarıNo: 1, 34906 Pendik-İtanbul

Tel: 0 216 999 70 00

Faks: 0 216 999 70 01

E-posta: [email protected]


Geri Dön