15 / 05 / 2024

teknopark istanbul ofis otel kongre merkezi ihalesi

teknopark istanbul ofis otel kongre merkezi ihalesi

Pendik Kurtköy'deki Teknopark İstanbul'ın 4 yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri ihaleye çıktı. Yap İşlet Devret usulüyle 24 ayda inşa edilecek olan projede işletme süresi 25 yıl.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Girişimciler düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor!

Teknopark İstanbul Genel Müdürü Bilal Topçu yaptığı açıklamada "Kuluçka mezuniyeti sonrası girişimciler; post kuluçka olarak adlandırılan dönemde düşük kira bedeli ödeyerek Teknopark İstanbul'da kalabiliyor." dedi.

Teknopark İstanbul 2. Etap açıldı!

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı açıldı. Açılış töreninde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu. Başkan Varank; “Bugün teknoparklarımızda 5 bin 593 firma faaliyet gösteriyor ve 47 bine yakın Ar-Ge personeli istihdam ediliyor.” dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Teknopark İstanbul genişliyor!

Türk savunma ve havacılık sanayisinin önemli milli projelerinin geliştirildiği Teknopark İstanbul genişliyor.

İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Colliers Türkiye 2019 1. Çeyrek 2019 İstanbul Ofis Piyasası raporunu yayınladı. Peki İstanbul Ofis Piyasası'nda son durum ne? 

Mall Of İstanbul ofis bloğunun dğerlemesi yapıldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul projesinin ofis bloğunun dğerlemesi yayınlandı...

Torunlar GYO Mall Of İstanbul Ofis Bloğu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mall Of İstanbul Projesi bünyesindeki Ofis Bloğu'nun değerleme raporu yayınlandı...

İstanbul Ofis Pazarı’nda işlem hacmi 2018’de daraldı!

İstanbul Ofis Pazarı’ndaki arz-talep dengesi 2018 yılında bozuldu. Ofis stoku bir önceki yıla göre yüzde 4 büyürken işlem hacmi yüzde 28 daraldı...  

teknopark istanbul ofis otel kongre merkezi ihalesi Haberi

teknopark istanbul ofis otel kongre merkezi ihalesi

İstanbul Pendik Kurtköy'de Savunma Sanayii Müsteşarlığı'na ait 250 hektarlık alan üzerinde kurulan Teknopark İstanbul projesinde yıldızlı otel, Extended Stay ile Çok Amaçlı Toplantı ve Sergi Salonu, Katlı Otopark ve Meydan düzenlemesi işleri için ihaleye çıkıldı.

Yap İşlet Devret usulü ile 24 aylık yatırım (inşa) süresi de dahil olmak üzere toplam 25 yıllık işletme süresi üzerinden ihale edilecek. İhaleye yönelik döküman 02 Şubat 2015 tarihinden itibaren Teknopark İstanbul A.Ş. Bina, Park ve Arazi Yönetim Müdürlüğü'nden temin ediliyor. İhaleye için son teklif verme süresi 18 Mart 2015 Çarşamba, saat 10:00 olarak belirlendi.


Extended Stay nedir?


Extended Stay, Multi office yatırımcıları için özel olarak geliştirdiği “Extended Stay”; mobilyalı ve konaklamalı ofis/rezidansların, ihtiyaca göre haftalık ya da aylık olarak kiralanabilmesini ve işletilmesini kapsayan bir modeldir.


Otel işletmesi tecrübesi olan bir yönetim tarafından...