27 / 04 / 2024

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Tetikoğulları, Ali Serhat Cesur, Erkan Engin, Sadık İlhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Lindner Ocm Endüstri İskele İzolasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lindner Ocm Endüstri İskele İzolasyon Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da 24 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Lindner Isoliertechnik&Industrieservice Gmbh tarafından kuruldu.

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yapı İskele İzolasyon İnşaat PVC Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Çetinkaya Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi'nde açıldı.

Ocak İzolasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocak İzolasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elmas Ocak tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi, Yılmaz Sokak' ta kuruldu.

Tuzla İTÜ- İDO arası iskele amaçlı imar planı askıda!

Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Dnz İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Gürbüz tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Teknik Hırdavat Yalıtım İzolasyon ve Yalıtım Taahhüt Dekorasyon İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, 4 Haziran'da Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde 30 bin TL sermaye ile kuruldu.

AVS İzolasyon ve Likit Şap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AVS İzolasyon ve Likit Şap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Altuntaş Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 300 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir' de kuruldu.

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NBS İzolasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Savaş Yolcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Parseller Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Maraşal Caddesi 'nde kuruldu.

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Muğla Datça ilçesine bağlı İskele Mahallesi, Yeni Burgaz Mevkii 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içerisinde kalan alana ilişkin 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı plan notu değişikliği askıya çıktı...

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup İlban tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Çanakkale Konut Günleri yarın başlıyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 13-19 Mayıs tarihlerinde İskele Meydanında düzenleyeceği Çanakkale Konut Günleri kapsamında katılımcı firmalar ardı ardına indirime gitti. Bazı firmaların yapacağı indirimler 15 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Tetikoğulları, Ali Serhat Cesur, Erkan Engin, Sadık İlhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü bina ve endüstriyel tesis için sıcak ve soğuk ısı yalıtım ses ve gürültü yalıtım su yalıtım cephe ve çatı kaplama...bahse konu malzemelerin ithalatının ihracatının yapılması yurt içinde yurt dışında pazarlanılmasıdır


Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Değirmen Sokak, Nida Kule İş Merkezi, No:18...