06 / 05 / 2024

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.



Bölge: Salih deniz Van'da Ekim-Kasım 2011 depremlerinin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkılan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binasının yerine çok daha modern ve depreme dayanıklı bir bina yapılıyor. Yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandıktan sonra dış cephe kaplamaları da takıldı. Oldukça kaliteli yapılan binanın bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. 



Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Hesteknik İnşaat Tic. San. A.Ş yüklenici firmasına yaptırılan ve İskele Caddesi üzerinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hemen yanında inşa edilen hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanması ön görülüyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ise, geçici olarak İpekyolu Caddesi üstündeki bir binada hizmet veriyor. Vatandaşlar ise İskele Caddesi üzerinde eski binanın olduğu arsada yapılan yeni hizmet binasının oldukça modern ve kaliteli olduğunu belirtiyor. 



Bölge


Geri Dön