19 / 05 / 2024

Vanda modern bina çalışmaları

Vanda modern bina çalışmaları

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Gereksiz her bina, sahibi için bir vebaldir!

Çevreyi koruma inancı modern dünya dışında dini açıdan da önem taşıyor. Peygamberimiz yaptığı tavsiyesinde ''Gereksiz her bina, sahibi için bir vebaldir'' ifadelerini kullandı.

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Sofya'da komünizm döneminden kalma 17 katlı bina patlayıcı ile yıkıldı!

Sofya'da, 40 sene önce "Balkanlar’ın en büyük ve en modern basın evi" olması için kurulan 17 katlı bina yüzlerce kilogram dinamit ile yıkıldı.

TMV Afganistan'ın başkentinde ilkokulu açtı!

Türkiye Maarif Vakfı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de ilkokul açtı. Modern bina olarak inşa edilen okulda 288 öğrenci eğitim görecek.

Ankara Adliyesi için yeni bina önerisi!

Ankara Adliyesi ek hizmet binasına ödenen kiranın, beş yıl için yaklaşık 20 milyon lira olduğunu açıklandı. CHP’li Gök, “Fiziki şartları yetersiz olan binaya bunca parayı vermek yerine modern bir bina inşa edilirdi” dedi.

Kocaeli'deki üç bilgievine yeni ve modern bina!

Kocaeli'deki bilgievlerinde verilen hizmetlerin kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için daha modern ve daha kullanışlı yeni binalara geçiş işlemleri tamamlandı.

Atina'da 170 dönümlük alana yeni bir Akropol inşa edildi!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da, 170 dönümlük bir alan içinde opera ve milli kütüphane de barındıran iki modern bina, park, konser ve oyun alanları ile binaları teğet geçen 400 metrelik kanal inşa edildi

Çin'de inşa edilen Burgu Bina tasarımıyla dikkat çekiyor!

Çin'in Fujian Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan, Suiwa Yüksek Teknoloji Elektronik Endüstrileri firmasına ait "Burgu Bina", dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. Binanın şekli DNA spiralinden esinlenerek tasarlandı.

Çin'deki Burgu Bina'nın inşaatında sona gelindi!

Çin'in Xiamen kentinde inşaatında sona yaklaşılan 'Burgu Bina', dünya inşaat sektöründeki modern tasarım örneklerinden biri. 99,7 metre yüksekliğindeki binada inşaat çalışmaları devam ediyor.

İşte en sıradışı 5 bina!

Geleneksel binaların ortasında yükselen modern ve estetik yapılar kentlerin silueti değiştiriyor. İşte bu yıl açmaya hazırlanan beş en sıradışı bina...

Marmara Ereğlisi MYO'ya modern bina yapılacak!

Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı arasında, Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu’na modern bina yaptırmak amacıyla İşbirliği Protokolü imzalandı.

Manisa'ya modern belediye hizmet binası yapılacak!

Eski otogar alanına hizmet binası yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "1500 araçlık otoparkı, bin tezgahlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir bina olacak" dedi.

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.

Vanda modern bina çalışmaları Haberi

Vanda modern bina çalışmaları

Bölge: Salih deniz Van'da Ekim-Kasım 2011 depremlerinin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkılan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binasının yerine çok daha modern ve depreme dayanıklı bir bina yapılıyor. Yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandıktan sonra dış cephe kaplamaları da takıldı. Oldukça kaliteli yapılan binanın bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. 



Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Hesteknik İnşaat Tic. San. A.Ş yüklenici firmasına yaptırılan ve İskele Caddesi üzerinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hemen yanında inşa edilen hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanması ön görülüyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ise, geçici olarak İpekyolu Caddesi üstündeki bir binada hizmet veriyor. Vatandaşlar ise İskele Caddesi üzerinde eski binanın olduğu arsada yapılan yeni hizmet binasının oldukça modern ve kaliteli olduğunu...