27 / 05 / 2024

Van modern Tarım Müdürlüğü binası

Van modern Tarım Müdürlüğü binası

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Tam 200 hektar tarım arazisi suyla buluşturuldu! Bölge halkı rahat bir nefes alacak

Türkiye'de tarım faaliyetlerini desteklemek adına yürütülen çalışmalara tam gaz devam ediliyor. Son olarak Van'dan güzel bir haber geldi.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 300 milyon TL'lik hibe müjdesi! Resmen açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan milyonlarca çiftçiye hibe müjdesi geldi. Bireysel Modern Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi çerçevesinde 300 milyon Türk Lirası tutarında hibe desteğini çiftçilere tahsis edildiğini açıkladı...

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpo Modern İnşaat Sağlık Hizmetleri Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kuru tarafından kuruldu.

Denizli Baklan'da tarım arazileri birleştiriliyor!

Denizli Baklan Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Gülsever, tarım arazilerini birleştirerek geniş alanda modern tarıma başlanmasını hedefliyor.

Edremit Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü inşaatı sürüyor!

Van Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fevzi Altuner, yapımı devam eden Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının inşaatını denetledi.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

2b tarım arazisi nedir?

6831 sayılı Orman Kanununun değişik 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (B) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlere deniyor. Peki 2b tarım arazisi nedir?

Çankırı'da köy sakinleri tarım arazisine kurulacak tuz fabrikasını protesto etti!

Seyit Çelik, yaptığı açıklamada, köyün tek geçim kaynağının bulunduğu araziye tuz fabrikası kurulmak istendiğini öne sürerek, tuzun bölgedeki topraklara zarar vereceğini, bu nedenle artık tarım ve hayvancılık yapılamayacağını savundu.

Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Yatırımları'nı devralıyor!

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batumi İnşaat Taahhüt Tarım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Aydın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Tercüman Sitesi A3 Blok'ta kuruldu.

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Tarım Gayrimenkul Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cem Şahin tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Yeşilzeytin Sokak'ta kuruldu.

Van modern Tarım Müdürlüğü binası Haberi

Van modern Tarım Müdürlüğü binası

Bölge: Salih deniz Van'da Ekim-Kasım 2011 depremlerinin ardından ağır hasarlı olduğu için yıkılan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü hizmet binasının yerine çok daha modern ve depreme dayanıklı bir bina yapılıyor. Yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandıktan sonra dış cephe kaplamaları da takıldı. Oldukça kaliteli yapılan binanın bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. 



Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Hesteknik İnşaat Tic. San. A.Ş yüklenici firmasına yaptırılan ve İskele Caddesi üzerinde Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hemen yanında inşa edilen hizmet binasının kısa süre içinde tamamlanması ön görülüyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ise, geçici olarak İpekyolu Caddesi üstündeki bir binada hizmet veriyor. Vatandaşlar ise İskele Caddesi üzerinde eski binanın olduğu arsada yapılan yeni hizmet binasının oldukça modern ve kaliteli olduğunu...