04 / 07 / 2024

TeknoSA ankara mağazaları

TeknoSA ankara mağazaları

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Teknosa Türkiye'deki mağazalarını kapatıyor! 

Teknosa, koronavirüs salgını sebebiyle, tedbir amaçlı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart'ta kapatacağını açıkladı...

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Atakule AVM dün itibariyle hizmete açıldı. Peki Atakule AVM'de hangi mağazalar var?

Atakule AVM mağazaları!

Atakule AVM mağazaları habeirmizde liste şeklinde yer alıyor. Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

TeknoSA yeni mağaza açmayacak!

TeknoSA, 2017 yılında yeni mağaza açmama ve 210 mağaza sayısını koruma kararı aldı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, verimsiz mağazaları kapattıklarını söyledi.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

TeknoSA ankara mağazaları Haberi

TeknoSA ankara mağazaları

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Şirket açıklamasında, Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, günlük hayatta normalleşme adımları atılırken teknolojiye erişimi kolaylaştıracak yatırımlarını sürdürdüğü belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Teknosa, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tüm tedbirleri uygulayarak 28 Temmuz'da Ankara Taurus AVM’de yeni mağazasını açtı ve Ankara'daki mağaza sayısını 14'e yükseltti. 

Mağazada, telekomdan küçük ev aletlerine, TV'lerden bilgisayar ve aksesuarlara kadar yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünü ve hizmetleri tüketicilere sunulacak.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza...