06 / 05 / 2024

TeknoSA eyüp mağazaları

TeknoSA eyüp mağazaları

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Türkler, dünyanın en ünlü AVM’lerindeki mağazaları ucuza kapatıyor!

Pandemide mağazaları kapatıp geleneksel perakendeden kaçan Avrupalıların yerini Türkler dolduruyor. Dünyanın en ünlü AVM'lerinde Avrupalı kaçıyor, Türkler kiralıyor...

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Teknosa Türkiye'deki mağazalarını kapatıyor! 

Teknosa, koronavirüs salgını sebebiyle, tedbir amaçlı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart'ta kapatacağını açıkladı...

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Eyüp Sultan’daki Halit Paşa Konağı yıkıldı!

Darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin Eyüp Sultan’daki buluşma noktası olduğu ileri sürülen İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Koruma Kurulu'na aykırı olan Halit Paşa Konağı'nı yıkıldı.

Kağıthane ve Eyüp'e demiryolu geliyor!

İstanbul'da tarihi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı'nın Kağıthane ve Eyüp İlçelerinde kalan kısımlarının kullanıma kazandırılması amacıyla hazırlanan proje hayata geçirilecek.

Eyüp Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Eyüp Belediyesi ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi aralarında “Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü”, Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından imzalandı

TeknoSA eyüp mağazaları Haberi

TeknoSA eyüp mağazaları

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.


TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa'ya açan TeknoSA, Aydın'daki 8'inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM'de, Antalya'daki 9'uncu mağazasını Manavgat Novada'da, İstanbul'daki 57'inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis'te, 58'inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM'de açtı.


 TeknoSA, 300'e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye'nin dört bir yanını teknolojiyle buluşturuyor.


AA



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Teknoloji perakende zinciri Teknosa, ‘Herkes için Teknoloji’ felsefesiyle mağaza yatırımlarını sürdürüyor.


Firma, bir hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye’de açtığı 4 mağazayla tüketiciye her zaman en yakın lokasyon olmaya ve teknolojiyi daha erişilebilir...