02 / 05 / 2024

Teknosa mağaza 2015

Teknosa mağaza 2015

Bülent Gürcan liderliğinde yola çıkan Teknosa, mobil operatör ve online satışla büyümeyi planlıyor. Şirket bu yıl 45 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Teknosa'dan bir haftada iki yeni mağaza!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Teknosa 1 hafta içerisinde 2 yeni mağaza açtı.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

TeknoSA yeni mağaza açmayacak!

TeknoSA, 2017 yılında yeni mağaza açmama ve 210 mağaza sayısını koruma kararı aldı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, verimsiz mağazaları kapattıklarını söyledi.

Gülaylar Group 2023 yılına kadar 150 mağaza açacak!

Gülaylar Altın Genel Müdürü Tolga Eriz,'' 2015 yılının yüzde 30 büyümeyle çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz. 2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

TeknoSA 1 haftada 4 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin liderlerinden olan TeknoSA, 1 hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye'de 4 mağaza açtı.

Teknosa 15 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

15’inci yılını geride bırakan Teknosa, büyümede vites yükseltti. Bu yıl 40 milyon TL’lik yatırım planlayan firma, 15 yeni mağaza açarak toplam bin kişiye istihdam yaratacak

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Gratis 2015 yılında 103 mağaza açtı!

DEMİR Sabancı’nın kurduğu kişisel bakım zinciri Gratis, 300’üncü mağazasını açtı. Büyüyen hizmet ağı ve mağaza sayısı ile bu alanda sektör lideri olan Gratis, sadece bu yıl 103 mağaza açtı.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

Boydak Holding mağaza sayısını 107'ye çıkardı!

Boydak Holding, son olarak Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı yeni mağaza sayısını 107’ye çıkardı. Holding 107 yeni mağaza sayısına ulaştı.

DeFacto Gürcistan'da mağaza açtı!

DeFacto, Gürcistan pazarına giriş yaparak faaliyet gösterdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 35’e çıkardı. Gürcistan’da 2 mağaza açan şirket, 2015 bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak.

DeFacto yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak!

Global bir marka olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren ve Gürcistan’da iki mağaza birden açan DeFacto, 2015 yılı bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkarmayı hedefliyor.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

Teknosa mağaza 2015 Haberi

Teknosa mağaza 2015

Elektronik perakendeciliğinin önemli markalarından Teknosa, bu yıl mobil operatör ve online satışta büyümeyi planlıyor. 1 Nisan itibarıyla Teknosa'nın genel müdürlüğü görevine atanan Bülent Gürcan, şirketi mağaza sayısında da ileriye götürme hedefinde. Gürcan, çoklu kanal modeliyle tüketiciyi dijital ve fiziki alanların hepsinde yakalayacaklarını ve geçen yılki bütçe açığını kapatacaklarını söyledi. Teknosa'nın 81 ilde 288 mağaza ve 170 bin metrekarelik satış alanıyla faaliyet gösterdiğini belirten Gürcan, "Yıl sonuna kadar 29 mağaza açacağız. Satış alanımızı 180 bin metrekareye çıkarmayı planlıyoruz. Bu yıl için 40-45 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi ayırdık" dedi. 


E TİCARETTE YÜZDE 40 BÜYÜDÜ 

Türkiye'deki teknoloji alışverişinde internetten araştırıp mağazadan satın alma oranının yüzde 76'lara yükseldiğini ifade eden Gürcan şöyle konuştu: "Teknosa olarak e-ticarette de büyümek için sürekli yatırım yapıyoruz. İlk 3...