01 / 05 / 2024

teknosa mağazları açıldı mı

teknosa mağazları açıldı mı

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kaleseramik’in Çanakkale’deki mağazası açıldı!

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesinde yer alan yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

2,2 milyon metrekare hazine arazisi tarıma açıldı!

Kayseri'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimatla, hazinenin atıl durumdaki 3,3 milyon metrekare arazisinden tarıma uygun olan 2,2 milyon metrekaresi tarıma açıldı. 

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Imanıma Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İman Tajık tarafından açıldı.

teknosa mağazları açıldı mı Haberi

teknosa mağazları açıldı mı

22 Mart'tan bugüne koronavirüs salgını sebebiyle kapalı olan Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Teknosa açıklamasında, Sabancı Holding iştiraklerinden olan Teknosa'nın, Türkiye genelindeki mağazalarını koronavirüs sürecinde izlenen normalleşme sürecine uygun koşullarla 1 Haziran’da yeniden açacağı belirtildi. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle mağazalarını geçici süre ile kapatan Teknosa, aldığı maksimum önlemlerle birlikte mağazalarını açacak.

Mağazalarının kapalı olduğu dönemde Teknosa.com ve mobil platformları üzerinden tüketicilerle buluşmaya devam eden Teknosa,1 Haziran’dan itibaren hem çalışanları hem de müşterileri için önlemleri en üst düzeyde tutarak teknolojiye ilişkin bütün ihtiyaçların güvenilir adresi olmayı sürdürecek. 

- Online kanalda canlı destek sürüyor

Teknosa, mağazalara gitmeyi tercih etmeyen tüketiciler için Teknosa.com’da farklılaştırılmış hizmetler ve geniş bir ağa yayılan aynı gün/ertesi gün teslimat seçenekleri ile hızlı...