07 / 05 / 2024

TeknoSAnın İstanbulda nerelerde mağazaları var

TeknoSAnın İstanbulda nerelerde mağazaları var

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

İstanbul'daki dolar milyoneri sayısı 16 bin 300! Megakent dünyanın en zengin şehirleri arasında!

“Dünyanın En Zengin Kentleri 2023” raporuna göre,  İstanbul'daki dolar milyoneri sayısı 16 bin 300 olarak belirlendi. Peki en çok dolar milyoneri nerelerde? İşte ayrıntılar...

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Şimdi klima almanın tam zamanı! Bosch ASX09AW40N klimanın fiyatı açıklandı!

Bosch, klima konusunda büyük ses getirecek ASX09AW40N klimayı piyasaya çıkardı. Ayrıca, Bosch, bu klimaya ilişkin tüm bilgileri müşterileriyle paylaşırken, ürünün en uygun nerelerde satıldığı da belli oldu.

SON DAKİKA! Yine deprem mi oldu? Acil bakın!

Adana'da sabah saatlerinde korkutan bir deprem oldu. Çevre kentlerden de hissedilen sarsıntının şiddeti, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından 5,5 olarak açıklandı. Ardından, Adana başta olmak üzere yakın illerde çok sayıda deprem meydan geldi. Peki, başka nerelerde ve kaç şiddetinde deprem oldu?

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Bugün elektrikler kesilecek mi? 26 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler hangileridir?

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 26 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

Bugün nerede elektrikler kesilecek? İşte 25 Mayıs 2023 elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da nerelerde elektrikler kesilecek? Elektriklerin kesileceği ilçeler tek tek araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 gününde meydana gelecek elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar!

İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın!

İstanbul’da yumuşak zemin riskinin yüksek olduğu bölgelerin nereler olduğu olduğu sık sık araştırılıyor. İstanbul'da zemin sıvılaşma riski nerelerde yüksek? Tek tek sıralandı! Bu ilçelerde oturanlar şimdi bakın! 

Erdoğan doğal gazda yüzde 42'lik zammı müjdeledi! Bakın nerelerde geçerli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ibadethane ve cemevlerinde kullanılan doğal gaza 1 Ocak 2023 itibarıyla yüzde 42,73 indirim uygulanacağını duyurdu.

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

İstanbul’da kentsel dönüşüm nerelerde başladı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın internet sitesindeki İstanbul’un deprem riskli alanlarına ilişkin harita, ya devletin ötekileştirdiği mahallelerde ya da değeri yüksek semtlerde yoğunlaşıyor.

TeknoSAnın İstanbulda nerelerde mağazaları var Haberi

TeknoSAnın İstanbulda nerelerde mağazaları var

Türkiye'nin 81 ilindeki yaygın mağaza ağı ile teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı 2 mağaza ile İstanbul'daki mağaza sayısını 60'a çıkardı. 


İstanbul'daki 59'uncu mağazasını Tuzla Viaport Marin'de açan TeknoSA, toplam 184 metrekarelik alanda en son teknoloji ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da^ Viaport Venezia AVM'de açılan toplam 1000 metrekarenin üzerinde satış alanına sahip TeknoSA Exxtra mağazasında ise; elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar birçok ürün ile İstanbullu tüketicilere hizmet verilecek. TeknoSA, 81 ilde yaygın mağaza ağı, teknosa.com ve mobil aplikasyonları ile teknolojiyi kesintisiz ve her kanaldan erişilebilir kılmak için yatırımlarına devam...