01 / 05 / 2024

TeknoVinç kiralama parkı

TeknoVinç kiralama parkı

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı kiralama ihalesi 25 Aralık'ta!

İstanbul Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı işletmeciliğini kiraya vermek için yapılacak ihale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Akyaka Park AVM'de kiralama TL ile olacak!

Akyaka Park AVM bundan sonra Türk lirası kiralama sistemi ile çalışacak. Tüm kira ve kira ile ilgili ödemelerin Türk lirası ile yapılması 1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak.

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

TeknoVinç makine sayısını 200’e çıkardı!

Türkiye’de ilk kez 1994 yılında profesyonel kule vinç kiralama operasyonunu başlatan TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti.

Park Afyon AVM ne zaman açılacak?

KONSEPT geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim'in hayata geçirdiği alışveriş merkezi 'Park Afyon', 18 ay süren inşaatın ardından bugün hizmete açılıyor.

Park Afyon AVM yarın açılacak!

Konsept geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ‘Park Afyon’, 18 ay süren inşaatın ardından yarın açılacak.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

TeknoVinç kiralama parkı Haberi

TeknoVinç kiralama parkı


Türkiye’de ilk kez 1994 yılında profesyonel kule vinç kiralama operasyonunu başlatan TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. Türkiye’nin en büyük kiralama parkına sahip olan TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.





30 yılı aşkın süredir kule vinç satış ve kiralama sektrörünün lider firması olan TeknoVinç, MC 175, MC 205 ve MC 235 modellerinden oluşan 20 adet Potain kule vinci kiralama filosuna ekleyerek yeni bir yatırıma daha imza attı. Stratejisini inşaat sektörünün dinamiklerin takip ederek, piyasanın talebine cevap vermek üzere kurgulayan TeknoVinç, toplamda 200 adetlik kiralama parkına ulaşmış oldu.




TeknoVinç Grup Başkanı Sinan Türeyen “2016 yılında kule vinç satışlarında hissedilen bir düşüş oldu fakat kule vinç kiralama operasyonları hızla büyümeye devam...