08 / 05 / 2024

Teksan abd ofisi

Teksan abd ofisi

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

ABD'de kamu borcunun GSYH'ye oranının 2053 yılında yüzde 181'e çıkması bekleniyor!

ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO), ABD'nin kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranının 2029 yılında yüzde 107'ye ve 2053'te yüzde 181'e ulaşacağı tahmininde bulundu.

ABD'de alınan kripto para kararı piyasayı nasıl etkileyecek? 

ABD Para Birimi Denetleme Ofisi,  ülkede yer alan bankaların kripto paraları kapsayan belli faaliyetlerde bulunmadan önce yazılı izin almalarına yönünde karar almıştı. Peki, bu karar piyasaları nasıl etkileyecek? İşte uzman görüşleri...

ABD'de bankaların kripto para faaliyetlerinde izin şartı!

Yaşanan son gelişmelere göre, ABD Para Birimi Denetleme Ofisi (OCC), yaptığı son açıklamada, ülkede yer alan bankaların son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paraları kapsayan belli faaliyetlerde bulunmadan önce yazılı izin almaları gerektiğini kaydetti.

ABD'de kripto paralar için yeni düzenleme yapılacak mı?

ABD'li regülatörden kripto paralara ilişkin düzenleme çağrısı geldi. Para Birimi Denetim Ofisi (OCC) Başkan Vekili Michael Hsu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

ABD Ticaret Odası Bölgesel Ofisi İstanbul'da açıldı!

ABD Ticaret Odası Bölgesel Ofisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile ABD Ticaret Odası işbirliğinde İstanbul'da açıldı. Bu merkez ABD'lilerin Brüksel'den sonra dünyada açtığı ikinci ofis olma özelliğini taşıyor.

2013’te 13 milyar Dolar gelir elde eden ABD’li teknoloji devi CSC Türkiye’de!

55 yılı aşkın süredir hizmet veren, dünyanın en köklü teknoloji şirketlerinden ABD merkezli CSC’nin Türkiye ofisi açıldı. 2013 yılında 13 milyar Dolar gelir elde eden şirketin 76 bin çalışanı bulunduğu belirtiliyor.

Abdullah Gül’ün yeni ofisi Ayazağa Kasrı!

Siyasete bir süre ara verme kararı alan Gül’ün yeni çalışma ofisi olarak Sultan Abdülaziz tarafından dönemin ünlü mimarı Sarkis Baylan’a yaptırdığı Maslak’taki Ayazağa Kasrı’nı kullanacağı öğrenildi...

Google'ın ofisi dünyanın en iyisi seçildi!

ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, 'dünyanın en çalışılabilir ofisi' Google'ın Zürih'teki merkezi seçildi. Dünyanın en büyük şirketlerinden birinin sıkıcı bir ofise sahip olması elbette ihtimal dışındaydı Sek

ABD'de, mayıs ayında konut satışları düştü!

Uluslararası piyasalarda geçen hafta ABD Doları, önemli para birimleri karşısında kararsız bir seyir izledi

ABD konut piyasası borsaları vurdu, kan kaybı devam edecek

ABD konut piyasası tüm dünyada borsaları bir kez daha üzdü. Teşvikler bitti, kel göründü!

ABD'de yeni konut satışları yüzde 32.7 düştü

ABD'de yeni konut satışları mayıs ayında, nisana göre yüzde 32.7 düşerek yıllık bazda 300 bin adet oldu

ABD'de konut satışları yüzde 2,2 oranında arttı

ABD'de mayıs ayında konut satışları, beklentilerin altında yüzde 2,2 oranında arttı.

Teksan abd ofisi Haberi

Teksan abd ofisi

Kesintisiz büyümesine 2020'de de devam eden Teksan, ihracattaki gücünü yurt dışı ofisleriyle artırıyor.  Dünya genelinde ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç eden firma, İngiltere’den sonra Türk ihracatçısının gözde pazarlarından ABD’de de ofis açtı. Chicago Illinois merkezli Teksan USA LLC, ABD’nin diğer eyaletlerinde de distribütörler aracılığıyla da enerji çözümlerini pazara sunacak. İlk etapta Kuzey Amerika pazarına giriş yapmayı planlayan marka, mevcut pazarları arasında yer alan Latin Amerika’da da ABD ofisinin desteği ile pazar payını artırmayı planlıyor.

Teksan, ABD’de zorunlu olan ve bu pazara sunulan ürünlerin Amerikan standartlarına uygunlukları ile güvenilirliklerini tescilleyen UL sertifikasını 2018'de aldı. Dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumları arasında yer alan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini ve titiz dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla geçerek...