08 / 05 / 2024

Teksan ofisleri

Teksan ofisleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

Nef'in mağaza ve ofisleri 21 Aralık'ta satışta!

Nef'in mağaza ve ofisleri Turyap aracılığıyla 21 Aralık 2017 Perşembe günü satışa sunuluyor. Fiyatlar 290 bin TL’den başlıyor.

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 27 Eylül 2017'de 25 bin TL sermaye ile Özkan Arslan tarafından kuruldu.

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Teksan, yeni fabrikası ile büyüyecek!

Yeni fabrikasında deneme üretimlerine başlayan Teksan Jeneratör yeni fabrikası ile büyümeyi hedefliyor.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı imzasıyla dizayn edilen Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde yer alıyor. Peki Egeyapı Beylerbeyi Ofisleri ne zaman teslim?

Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde hayata geçirilen Beylerbeyi Ofisleri 11 bin 67 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2017 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri nerede?

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları!

12 katlı 4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 192 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel yer alıyor. Peki Kağıthane Ferko Line Ofisleri fiyatları ne kadar?

Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

4 blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line Ofisleri 120 milyon dolarlık yatırım değeri ile 20 bin 436 metrekare arsa alanı yüzerinde inşa ediliyor. Peki Ferko Line Ofisleri ne zaman teslim?

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Teksan ofisleri Haberi

Teksan ofisleri

Kesintisiz büyümesine 2020'de de devam eden Teksan, ihracattaki gücünü yurt dışı ofisleriyle artırıyor.  Dünya genelinde ürünlerini 130’dan fazla ülkeye ihraç eden firma, İngiltere’den sonra Türk ihracatçısının gözde pazarlarından ABD’de de ofis açtı. Chicago Illinois merkezli Teksan USA LLC, ABD’nin diğer eyaletlerinde de distribütörler aracılığıyla da enerji çözümlerini pazara sunacak. İlk etapta Kuzey Amerika pazarına giriş yapmayı planlayan marka, mevcut pazarları arasında yer alan Latin Amerika’da da ABD ofisinin desteği ile pazar payını artırmayı planlıyor.

Teksan, ABD’de zorunlu olan ve bu pazara sunulan ürünlerin Amerikan standartlarına uygunlukları ile güvenilirliklerini tescilleyen UL sertifikasını 2018'de aldı. Dünyanın en köklü ürün sertifikasyon kurumları arasında yer alan UL (Underwriters Laboratories) tarafından yapılan tüm kalite ve güvenlik testlerini ve titiz dokümantasyon inceleme sürecini başarıyla geçerek...