06 / 05 / 2024

Tekstil fabrikası töreni

Tekstil fabrikası töreni

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda yapımı tamamlanan ve yatırım bütçesi 1 milyon dolar olan tekstil fabrikası, törenle hizmete açıldı.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası 66.4 milyon TL'ye satışta!

T.C. İstanbul 2. İflas Müdürlüğü, Kahramanmaraş Marmis Tekstil Fabrikası'nı satışa çıkardı. Fabrikanın makinelerle birlikte toplam satış bedeli 66 milyon 433 bin 606 TL olarak belirlendi.

Rönesans Sürdürülebilir Geleceği Tasarla ödül töreni 5 Nisan'da!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının ödül töreni 5 Nisan 2016’da, Saat 19.00 da Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda düzenlenecek.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan temel atma töreni 17 Ekim'de!

Boğazlıyan'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından uygulanan "Kentsel Dönüşüm Projesinin temel atma töreni 17 Ekim günü yapılacak.

Kadıköy Geleceğini Kuruyor toplu açılış töreni iptal edildi!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Kadıköy Geleceğini Kuruyor” toplu açılış ve temel atma töreni Ankara’daki “Barış Mitingi’nde yaşanan patlama nedeniyle iptal edildi.

Kadıköy Belediyesi toplu açılış töreni 10 Ekim'de!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 9 projenin açılış ve temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul 1. Bölge Milletvekillerinin katılımıyla 10 Ekim Cumartesi günü yapılacak.

Çankırı'da 144 tesisin açılış töreni 14 Ekim'de yapılacak!

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Ege Seramik Kemalpaşa tesislerinin açılış töreni 9 Eylül'de!

Ege Seramik A.Ş. Kemalpaşa tesislerinde, son teknoloji ile güncellenen üretim sahamızın açılış töreni 09 Eylül 2015 Çarşamba Günü Saat 10.30’da yapılacak.

Kirazlı Koru Evleri temel atma töreni 12 Eylül'de!

Kirazlı Koru projesininin tanıtım ve temel atma töreni 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Konak Belediyesi hizmet binası yarışmasında ödül töreni düzenlendi!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir Pazaryeri'nin olduğu alana inşa edeceği hizmet binası için düzenlenen ulusal yarışmanın ödül töreni Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Manavgat'ta cami, külliye ve türbe temel atma töreni gerçekleşti!

Manavgat Seydiler Mahallesi’nde Seyyid-i Cemaleddin Vakfı tarafından inşa edilecek olan Seyyid Cemaleddin Hazretleri Külliyesi, Camisi ve Türbesi inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın!

Pırlanta Göztepe temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Daire teslimlerinin 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan projede konutların büyüklükleri 62 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Tekstil fabrikası töreni Haberi

Tekstil fabrikası töreni

Törende katılan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Türkiye'nin bugün itibariyle 357 ceza ve infaz kurumunda 163 bin 816 civarında tutuklu ve hükümlünün bulunduğunu anlattı.


Uluslararası alanda gelişmelere uygun olarak son 12 yılda infaz alanında reformlar gerçekleştirildiğini ifade eden Menteş, bunun sonucunda ceza infaz kurumlarının fiziki yapıları yenilenerek, çocuklar, kadınlar ve psikolojik rahatsızlıkları bulunanlara özgü ceza infaz kurumları inşa edildiğini kaydetti.


Menteş, buralardaki hükümlülerin Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumuyla gerçekleştirilen mesleki eğitim kurslarıyla teorik ve uygulamalı eğitim aldıklarını dile getirerek, burada kalanların meslek sahibi olmaları adına önemli bir eğitimden geçtiklerini vurguladı.


Ceza infaz sisteminde yapılan değişikliklerle cezaevlerinin artık boş zamanlar geçirilen alanlar olmaktan çıkarak üreten ve katma değer oluşturan kuruluşlar haline geldiğini belirten Menteş, "Bu tesiste kurumlarda bulunan hükümlüler, aldıkları...