29 / 05 / 2024

tekstil fuarı ne zaman

tekstil fuarı ne zaman

Türkiye’nin tekstil ve hazır giyim sektöründe sahip olduğu rekabet gücünün en etkin şekilde yansıdığı alanlardan biri de ev tekstili. 5.5 milyar doları bulan ihracatı ile pazarın Türkiye’deki büyüklüğü 13 milyar dolara ulaştı.

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Denizli markalı konutta yükselen bölge!

Türkiye’nin tekstil sanayisiyle öne çıkan kentlerinden biri olan Denizli, bunun sonucu olarak yoğun göç alıyor. Kentte yaşayanların ve gurbetteki Denizlilerin nitelikli konut talepleri de gayrimenkul piyasasının gelişmesini sağlıyor.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

tekstil fuarı ne zaman Haberi

tekstil fuarı ne zaman


Türkiye’nin tekstil ve hazır giyim sektöründe sahip olduğu rekabet gücünün en etkin şekilde yansıdığı alanlardan biri de ev tekstili. 5.5 milyar doları bulan ihracatı ile pazarın Türkiye’deki büyüklüğü 13 milyar dolara ulaştı. Dünyanın en sofistike pazarlarından biri olan AB’nin en büyük tedarikçisi olan Türk ev tekstili sektörü, global ticarette de ilk 4 oyuncu arasında yer alıyor.


20 yıldır düzenlenen EVTEKS Fuarı dünyanın bu alandaki en büyük ikinci fuarı olmasıyla dikkat çekiyor. 150’si yabancı 900 şirketin katıldığı geçen hafta tamamlanan EVTEKS Fuarı’nı 150 bin kişi ziyaret etti, 1 milyar dolarlık iş bağlantısı kuruldu.


TÜRK tekstil ve hazır giyim sektörü, global ticaretteki yerini her geçen gün güçlendirirken, bir yandan da Avrupa Birliği’nin (AB) en büyük tedarikçisi konumuna geldiği ev tekstilinde dünya trendlerini belirliyor....