14 / 05 / 2024

Tekstilkent Giyimkent

Tekstilkent Giyimkent

Esenler Tekstilkent Giyimkent metro istasyonunda bir hafta içinde ilk kazmanın vurulacağını çalışmaların başlayacağını duyurmuştuk. Tekstilkent - Giyimkent metro hattında ilk kazma vuruldu ve çalışmalar başladı...

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

Esenler'de aylık 50 bin TL'ye kiralık restoran binası!

Esenler Belediye Başkanlığı Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü, 15 Temmuz Mahallesi Giyimkent Caddesinde yer alan restoran binasını kiraya verecek.

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Şahinbey'de 63.8 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey, Bağlarbaşı, Bülbülzade, K.Kızılhisar, Şahintepe, Tekstilkent ve Dumlupınar'da yer alan gayrimenkulleri 63 milyon 760 bin 887 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Ağrı Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

İşsizlik oranı göz önüne alınarak Ağrı Valiliği tarafından hayata geçirilen Ağrı Tekstilkent, 3 fabrikayla başladığı üretimde yurt dışından yoğun talep görüyor.

Şahinbey Tekstilkent esnafına otopark müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımında sona yaklaşıldı.

Gaziantep Büyükşehir'den 46.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz, Tekstilkent ve Pancarlı Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Ekim'de gerçekleşecek..

Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı!

Esenler'de bulunan Giyimkent Tekstilya Daimi Fuar Merkezi açıldı. Açılış, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi açıldı!

Evren Mimarlık Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Giyimkent Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Şahinbey Tekstilkent'e 3 katlı otopark geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamam!

Saray Grup’un Giyimkent’te hayata geçirdiği İstanbul Ticaret Sarayı’nda kiralamaların yüzde 70’i tamamlandı. Metrekaresi 25 TL’den başlayan kiralık ofislerin yer aldığı İstanbul Ticaret Sarayı, merkezi iş alanlarına yakınlığı ve ulaşımı kolay lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Tekstilkent Giyimkent Haberi

Tekstilkent Giyimkent

Esenler Tekstilkent - Giyimkent metro istasyonu, Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı ile birlikte planlanmış sözleşmeleri ise 20 Aralık 2013'te imzalanmıştı. Tekstilkent - Giyimkent metro istasyonu çevrelenmişti. 20 Ağustos'ta yaptığımız haberde bir hafta içinde ilk kazmanın vurulacağını duyurmuştuk. 



Tekstilkent - Giyimkent metro istasyonunda ilk kazma vuruldu ve inşaat çalışmaları da başladı. Tekstilkent Koza Plaza - Ramada Otel - Giyimkent kapılarından giriş ve çıkış yapılabilecek Tekstilkent - Giyimkent metro istasyonunun 2017 sonunda hizmete açılması hedefleniyor. 




Tekstilkent'in ikiz kuleleri olarak bilinen Koza Plaza, Ramada Oteli ve Giyimkent arasında şu an bir benzin istasyonu bulunan alanın karşısında inşa edilen Tekstilkent - Giyimkent metro istasyonu, 2017 yılında tamamlanarak hizmete açılacak olan Mecidiyeköy  - Mahmutbey metro hattıyla da entegre olacak. Böylelikle Mecidiyeköy-Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi...