29 / 04 / 2024

Tekstilkent sorunu

Tekstilkent sorunu

2002 yılında 300 milyon dolara inşası tamamlanan Tekstilkent, üyelerin ilgisizliği yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış. 487 bin metrekare alan üzerinde kurulu, 4 bin 244 işyerine sahip Tekstilkent'teki işyerleri boş kalmış.

İzmir Harmandalı'ndaki çöp tesisi sorunu ne zaman çözümlenecek?

2009'da Harmandalı'daki çöp tesisini 24 ayda boşaltmayı planladıklarını söyleyen Kocaoğlu, oda temsilcileriyle yaptığı toplantıda bu kez 2019'a kadar bu sorunu çözmek istediğini söyledi

Bitlis Adilcevaz'da içme suyu sorunu giderildi!

Bitlis'in Adilcevaz İlçesi'ndeki bazı mahallelerde çekilen içme suyu sorunu yapılan sondaj çalışmalarıyla giderildi.

Küçük Karaosmanoğlu Han'ın imar sorunu çözüldü!

Kemeraltı Çarşısı içerisinde bulunan Havra Sokağı'nda yaklaşık 300 yıl önce kervansaray olarak inşa edilen ve geçtiğimiz yıl yapılan restorasyonun ardından Anıtlar Kurulu'na takılan Küçük Karaosmanoğlu Han'da yaşanan imar sorunu ortadan kalktı.

Doğru lokasyondaki proje satış sorunu yaşamaz!

İnşaat sektörünün temsilcileri, zorlu süreçten marka projelerin başarıyla çıktığının altını çizerek, “doğru lokasyonda, doğru projenin” satış sorunu yaşamadığını vurguladı.

Erdal Bahçıvan: Üretim ekonomisi için finansman sorunu çözülmeli!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yeniden üretim ekonomisine dönüş arzusunun fiiliyata geçmesi açısından sanayicimizin finansman sorunu çözümlenmeli” dedi.

Erzurum'da eski binalarda mantolama sorunu yaşanıyor.

Erzurum’da yapı tarihi 20 yılı geçmiş binalarda maliyet yüksekliği sebebiyle mantolama sorunu yaşanıyor. Vatandaşlar mantolama sorunun giderilmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’i çare olarak görüyor.

Karşıyaka Örnekköy Sanayi Sitesi'nde 20 yıllık ruhsat sorunu çözüldü!

Karşıyaka, Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki 200'ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorunu çözüldü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Muş Yeşilova'nın kanalizasyon sorunu çözülüyor!

Muş’un Yeşilova beldesinin yıllardır süren kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. 3 milyon TL’lik bir finansmana sahip projenin yüzde 50’sinin AB’den hibe destekli olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

2002 yılında Tekstilkent yeni bir işlev kazanacakmış!

Esenler'de 350 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Tekstilkent, 2002 yılında Laleli'deki bavul ticareti yapan işletmelerin modern komplekse taşınmasıyla yeni bir işlev kazanacakmış ve tekstil ticareti canlılık kazanacakmış.

Esenyurt’ta 30 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Esenyurt ’ta yaklaşık 30 yıldır çözüm bekleyen tapu sorunu, pürüzlerin giderilmesinin ardından çözüme kavuşturuldu. Tapularına kavuşmanın heyecanını yaşayan onlarca vatandaş, tapularını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun elinden aldı.

2002 yılında Tekstilkent hayal kırıklığı yaşatmış!

2002 yılında 300 milyon dolara inşası tamamlanan Tekstilkent, üyelerin ilgisizliği yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış. 487 bin metrekare alan üzerinde kurulu, 4 bin 244 işyerine sahip Tekstilkent'teki işyerleri boş kalmış.

2000 yılında Tekstilkent üyelerini bekliyormuş!

2000 yılında inşası tamamlanacak Tekstilkent üyelerini bekliyormuş. 927 bin metrekare üzerine kurulu beş bin işyeri ve 44 katlı 2 plazadan oluşan Tekstilkent'te bulunan işyerlerinin fiyatları 8 milyar liradan başlıyormuş.

Necip Nasır: İzmir kimlik sorunu yaşıyor!

Gaziemir 'de esnafla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Necip Nasır, İzmir'in kimlik sorunu yaşadığını söyledi.

Tekstilkent sorunu Haberi

Tekstilkent sorunu



300 milyon dolara bitti dükkanlar bomboş kaldı


TEKSTİL için kooperatifleşerek dünya çapında bir ticaret merkezi kuran Atalay Şahinoğlu, yaklaşık 300 milyon dolarlık bir projeyi tamamladıklarını ancak, dükkanlara taşınma konusundaki isteksizliği kıramadıklarını söyledi. 4 bin 244 işyerine sahip Tekstilkent'te sadece 100 dükkan açıldı. 


    SULTANHAMAM ve Osmanbey merkezli toptan tekstil ticaretini kent dışına çıkarmak ve uluslararası pazarlara açmak amacıyla kurulan 4 bin 244 işyerine sahip Tekstilkent'te sadece 100 dükkan faaliyete geçebildi. Yaklaşık 300 milyon dolarlık bir harcama ile eseri ortaya çıkaran Kooperatif'in Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Şahinoğlu, üyelerin ilgisizliği yüzünden büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Şahinoğlu, ''Biz burada dünyanın en modern...