07 / 07 / 2024

tekstilkent videosu

tekstilkent videosu

İstanbul Esenler bölgesinde hayata geçirilen Tekstilkent Kooperatifi 1986 yılında kuruldu. 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebiliyor!

Habertürk yazarı Kadir Kaymakçı bugünkü yazısında bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebildiğini yazdı. İşte Kaymakçı'nın  o yazısı...

Çukurova Tekstilkent'in inşaatı bu yıl başlıyor! 2023'te açılacak!

125 firmanın faaliyette bulunacağı Çukurova Tekstilkent ile istihdam ve ihracat artacak. Bu yıl yapımına başlanarak 2023'te tamamlanması hedeflenen Tekstilkent, 457 bin metrekare alanda kurulacak.

Esenler Tekstilkent Camii inşaatı ihalesini kim kazandı?

Esenler Belediyesi’nin yaklaşık 10 milyon liralık Esenler Tekstilkent Camii İnşaatı ihalesi, eski AKP İlçe Başkan Yardımcısı Kasım Albayrak’ın şirketine verildi. 

Erzurum Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

Erzurum Tekstilkent'teki fabrikaların büyük kısmı tamamlandı.Erzurum Valisi, fabrikaların yakın zamanda açılacağını söyledi. 

Ağrı Tekstilkent'te fabrikalar hızla yükseliyor!

İşsizlik oranı göz önüne alınarak Ağrı Valiliği tarafından hayata geçirilen Ağrı Tekstilkent, 3 fabrikayla başladığı üretimde yurt dışından yoğun talep görüyor.

Şahinbey Tekstilkent esnafına otopark müjdesi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa edilen 3 katlı 271 araçlık otoparkın yapımında sona yaklaşıldı.

Şahinbey Tekstilkent'e 3 katlı otopark geliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, triko ve penyecilerin taşınacağı Tekstilkent Mahallesi için 13 bin 395 metrekare alan üzerine 3 katlı 271 araçlık otopark yaptırıyor.

Tekstilkent Koza Plaza'da 5.6 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Esenler Atışalanı Oruçreis Mahallesi'nde yer alan Tekstilkent Koza Plaza'daki 2 ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofislerin toplam bedeli 5 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Tekstilkent’e dev projeler geliyor!

Türkiye’nin en önemli iş merkezlerinden biri olan Tekstilkent dev projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Birçok yeni projenin sırada olduğu Tekstilkent’de hızlı bir değişim olması bekleniyor.

TÜGVA Esenler Tekstilkent Gençlik Külliyesi'nin temeli atıldı!

Esenler Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) katkılarıyla hizmete girecek olan TÜGVA Esenler Tekstilkent Gençlik Külliyesi'nin temeli atıldı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Bingöl Tekstilkent'in inşaatı Kasım'da bitecek!

Vali Yavuz Selim Köşger, Simani Mahallesi’nde yapımı devam eden Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Proje Müdürü Sami Fitoz çalışmalar hakkında bilgi verdi.

2002 yılında Tekstilkent yeni bir işlev kazanacakmış!

Esenler'de 350 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Tekstilkent, 2002 yılında Laleli'deki bavul ticareti yapan işletmelerin modern komplekse taşınmasıyla yeni bir işlev kazanacakmış ve tekstil ticareti canlılık kazanacakmış.

tekstilkent videosu Haberi

tekstilkent videosu
Tekstilkent Esenler'in havadan videosu için...