01 / 05 / 2024

Tekzen 2015 mağazaları

Tekzen 2015 mağazaları

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, Şubat ayında Kırıkkale ve Afyon’da iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Tekzen 2015 mağazaları Haberi

Tekzen 2015 mağazaları

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen,    Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak. 

Türkiye’nin öncü yapı market zinciri Tekzen, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Tekzen, Eylül ayı içinde Van ve Ankara’da iki mağaza birden açacak. 

Tatvan, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kars, Mardin, Siirt ve Şanlıurfa’da da mağazaları olan Tekzen, Doğu Anadolu’nun üçüncü büyük şehri olan Van’da ilk mağazasının açılış hazırlıklarını sürdürüyor. Başkent Ankara’daki beşinci mağazasını da müşterileriyle buluşturacak olan Tekzen’in Türkiye genelindeki mağaza sayısı 106’ya ulaşacak. 


Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri olan Tekzen, 105’inci mağazasını başkent Ankara’nın Mamak ilçesindeki Anatolium AVM’de açmaya...