16 / 05 / 2024

tekzen didim

tekzen didim

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Tekzen 140. mağazasını Didim’de açtı!

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Didim yatırım sayesinde daha fazla turist çekecek

Aydın'ın turistik ilçesi Didim'de turizm sezonu, ilçede bulunan son turist kafilesinin, ülkelerine dönmesiyle tamamlandı. Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, Didim'e ilginin bu yıl arttığını söyledi...

Didim'de turizm sezonu sona erdi!

Didim Turizm Dernek Başkanı Alkaner: "Bu sene Almanlar ve Hollandalılar yoğun olarak ilçemize geldi. Bunun yanında Polonya, Slovakya ve Çekoslovakya gibi Doğu Avrupa ülkelerinden turistler, tatilleri için ilçemizi tercih etti."

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

Didim'deki imara aykırı yapıların yıkım işi 12 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Didim Belediyesi, Didim'de yer alan imara aykırı yapıların yıkım işini 12 Kasım 2014 tarihinde 14.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 1.095 gün sürecek.

Özlem Çerçioğlu: Aydın ve Didim'de hızlı yapılaşma sorunu var!

Aydın'ın gözde turistik merkezleri olan Kuşadası ve Didim'de yaşanan alt yapı sorunlarına değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hızlı yapılaşma sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Didim'de 90 dekar makilik alan yandı!

Aydın Didim'de makilik alanda çıkan yangında 90 dekar alan zarar gördü. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan yangın, arazinin kayalık olması nedeniyle 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınabildi.

Kuşadası ve Didim sahilleri yabancı turistlere kaldı!

Kuşadası ve Didim'de, yerli tatilcilerin çekilmesiyle sahillerde sadece yabancı turistlere rastlanılıyor. Türkiye genelinde hava sıcaklığında düşüş yaşandığı ve termometrelerin 29-30 dereceyi gösterdiği Kuşadası’nda ise yazdan kalma günler yaşanıyor.

Özelleştirme İdaresi, Didim ve Alanya'daki gayrimenkullerini ihaleye çıkardı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın Didim'de yer alan arsa ve üzerindeki binalar ile Alanya Mahmutlar'da yer alan arsayı ihale usulüyle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 16 ve 17 Eylül'de yapılacak...

Aydın Didim'de 2 milyon 25 bin TL'ye satılık zeytinlik!

Aydın İli Didim İlçesi'nde yer alan 27.00 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan zeytinlik Didim İcra Dairesi tarafından 8 Ekim 2014 günü saat 09:30 ile 09:35 arasında ihaleye çıkıyor.

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor!

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Didim Halkı 3.Koy'un iptal edilmesini istiyor!

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Didim'de makilik alanda yangın çıktı!

Didim'de makilik alanda çıkan yangında 40 dekar alan zarar gördü. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan ve 40 dekar makilik alanın zarar gördüğü yangında, çok sayıda ardıç ağacının da yandığı bildirildi.

tekzen didim Haberi

tekzen didim

Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de hizmete açtı. Mağaza yatırımlarıyla ev güzelleştirme perakendesinin öncüsü olma konumunu güçlendiren Tekzen, hem tatil hem de yerleşim konusunda önemli bir nüfusa sahip olan Ege’nin mavi kenti Didim’de açtığı 995 metrekare satış alanına sahip mağazasıyla mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürününü ihtiyaç sahibi tatilciler ve yerleşik yaşayan halk ile bir araya getirdi.

Tekzen Didim mağazasının açılışı Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol ve Tekzen Bölge Müdürü Suat Yıldırım’ın yanısıra yerel yetkililer ve basın mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Tekzen, 140. mağaza açılışına özel stoklarla sınırlı ürünlerini 4 Ağustos 2019'a kadar Didim Kipa AVM’deki mağazasında satışa çıkaracak. 

59 ilde 140 mağaza ile faaliyet...