29 / 04 / 2024

Tekzen lefjokşa şube

Tekzen lefjokşa şube

Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı. Yurtiçinde 52 ilde 103 mağazası bulunan Tekzen, Lefkoşa mağazasının açılışına özel bir kampanya düzenledi.

Birevim’den yıl sonuna kadar 10 yeni şube!

Birevim, Erzurum,Samsun, Adana ve Diyarbakır’a şube açmaya hazırlanıyor. Birevim, yıl sonuna kadar 10 yeni şube açmayı hedefliyor.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi açıldı!

Yaşa Oto İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüp 2 Şubesi, Mustafa Yaşa Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Eyüp'te açıldı.

Dernekler ev almak isteyen emeklileri kandırıyor!

Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, emekli derneklerinin TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen emeklileri derneklerine üye olma zorunluluğu olduğunu söyleyerek kandırdığını açıkladı.

Ethica Sağlık Grubu Bulgaristan'a şube açacak!

Ethica Sağlık grubuyla da ilgili bilgi aktaran Akdoğan, şunları anlattı: "2015'te Ethica kliniklerinde 3 bin yabancı turist estetik operasyonu yaptırdı.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

Fuzul Grup, Suudi Arabistan'a şube açtı!

Başakşehir’deki popülaritesini Körfez’e de taşıyan Fuzul Grup, yeni dönemde dev projelere yabancı partnerleri ile imza atmaya hazırlanıyor. Akbal, “Yabancıların neler istediğini artık iyi biliyoruz” dedi.

Tekzen doğa dostu uygulamalarıyla sektöre öncülük ediyor!

Çevreye gösterdiği duyarlılığı kendisine misyon edinen Tekzen, uygulamalarıyla sektöre öncülük ediyor. Her ay yaklaşık 1 milyon adet çıkarttığı insert’lerinde endüstriyel ormanlardan üretilen FSC sertifikalı kağıtları kullanmayı tercih ediyor.

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi açıldı!

Neta Uluslararası Taşımacılık Denizcilik ve Ticaret Limited Şirketi İstiklal Şubesi, Cem Kocabaşa ve Sadık Kocabaşa Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Beyoğlu'nda açıldı.

Aıcom S.P.A Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Aıcom S.P.A Merkezi İtalya İstanbul Merkez Şubesi, Harun Aşa Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ümraniye, Ümraniye Atatürk Mahallesi'nde açıldı.

Tekzen Lefkoşa'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, geçtiğimiz günlerde KKTC'deki ilk mağazasını başkent Lefkoşa'da açtı. Bu mağaza aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk yapı marketi olma özelliğini de taşıyor.

Tekzen Lefkoşa’da mağaza açtı!

Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı. Yurtiçinde 52 ilde 103 mağazası bulunan Tekzen, Lefkoşa mağazasının açılışına özel bir kampanya düzenledi.

Bodrum X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı!

Bodrum'un yenisi X Beach Restaurant, sezona hazır. İlk kez Bodrum'a şube açacak olan Etiler Şamdan, X Beach'in içinde yerini aldı. X Beach Restaurant Chef Mezze'yi de bünyesine kattı.

Tekzen lefjokşa şube Haberi

Tekzen lefjokşa şube

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri ve sektörün öncüsü Tekzen, yurtdışındaki adımlarını hızlandırdı. Bu yıl 20’inci yaşını kutlayacak Tekzen, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki ilk mağazasını 29 Mayıs’ta başkent Lefkoşa’da açtı. Açılış Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Genel Müdürü Onur Mertoğlu, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Işıkgece, ve Operasyon Müdürü Ekrem Erol katılımlarıyla gerçekleşti. Açılışta konuşan Tekzen Genel Müdürü Mertoğlu KKTC’de açılan ilk yapı marketin Tekzen olduğunu belirtti.  KKTC’de mağaza açmaktan çok mutlu olduklarını vurgulayan Mertoğlu, ‘’ Bu yatırım Kıbrıs ekonomisini doğrudan ve dolaylı olarak olumlu etkileyecek.  Kuzey Kıbrıs’ta yatırımlar arttı. Bununla beraber alım gücü de arttı. Bundan dolayı Kıbrıs’a yatırım yapmanın arkasındayız’’ dedi. Konuşmaların ardından yeni mağazanın kurdela kesimi alkışlarla yapıldı.


Kıbrıs’ta açılan ilk yapı market

Tekzen...