17 / 05 / 2024

Tekzen Merter nerede

Tekzen Merter nerede

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Tekzen Merter mağazasını kapatıyor!

Tekzen, 23 yıldır hizmet veren ve sektörün ilk örneklerinden olan Merter mağazasını, Yap-İşlet-Devret anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle kapattı.

Real Merter Güngören Projesi nerede?

Real Merter Güngören Projesi nerede? Oliv Yapı-Vizyon Yapı projesi Real Merter Güngören'de yüzde 50 peşinat ödemesiyle firma bünyesinde 12 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter Rezidans nerede?

Real Merter Konutları için 12 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Real Merter Rezidans nerede?

Güngören Real Merter nerede?

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Real Merter projesi nerede?

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarladığı Real Merter projesi konut ve dükkanlardan oluşuyor. Peki Real Merter projesi nerede?

Real Merter Konutları nerede?

Real Merter'de 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen daire seçenekleri yer alıyor. Proje Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Real Merter Konutları nerede?

Tekzen Mobilya geri dönüşümlü bahçe mobilyaları üretiyor!

Doğaya saygılı ürünler markaların yeni ilgi alanı. 1995'te ilk mağazasını İstanbul Merter'de açan Tekzen geri dönüşümlü mobilya üretimine başladı.

Fer Yapı Parima Merter nerede?

Ödeme planı kapsamında 50 ay vade fırsatı sunan Parima Merter Ofisleri 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Fer Yapı Parima Merter nerede?

Fer Yapı Parima nerede?

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Fer Yapı Parima projesinin 2.500 metrekaresi yeşil alanlardan oluşuyor. Merter Parima Eylül’de teslim edilecek. Peki Fer Yapı Parima nerede?

Merter Parima Ofisleri nerede?

Parima Merter ödeme planı kapsamında 50 ay vade yapılıyor. Fer Yapı imzası ile inşa edilen proje 15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Merter Parima Ofisleri nerede?

Nef Merter Rezidans nerede?

Daire fiyatları 70 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Evleri 'nda banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Merter Rezidans nerede?

Tekzen Merter nerede Haberi

Tekzen Merter nerede

Türkiye genelinde 59 ilde 137 mağaza ile faaliyet gösteren Tekzen, 1995’ten bu yana aralıksız hizmet veren Merter’deki en eski mağazasını kapattı.  Kendin Yap sektörünün Türkiye'deki ilk örneği olan mağaza, Yap-İşlet-Devret (YİD) anlaşması sona erdiği için 27 Temmuz 2018 itibariyle faaliyetine son verdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Tekzen CEO’su Murat Gigin’in 1990’lı yılların başında Almanya seyahatlerinde gözlemlediği yapı marketlerinin bir benzerini Türkiye’de açma düşüncesi, Tekzen’in temellerini oluşturdu.

O dönem için Türkiye’ye çok yabancı olan bu konseptin benimsenebileceğini öngören Murat Gigin, ilk yapı marketi fikrini de Türkiye’ye taşımış oldu. Bu vizyoner fikir bugün insanların evleri için kendi ihtiyaç ve zevklerine göre bir şeyler yapabileceklerinin ilk ışığını yaktı ve Türkiye’de “ev geliştirme perakendesinin” temellerini attı.