21 / 05 / 2024

Tele 2 Arena futbol stadyumu

Tele 2 Arena futbol stadyumu

İsveç'in başkenti Stockholm'de Türk kızı Yelda Ugan'ın da yapımında görev aldığı Tele 2 Arena stadı muhteşem bir gösteri ile kapılarını açtı. Açılış töreninde İsveçli pop sanatçısı Danny Saucedo konser verdi.

Halkalı Arena 24 ödem şartları!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Arena 24 projesi 13 katlı tek bloktan oluşuyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor...

Halkalı Arena 24 satılık ev!

Arena 24 projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor. Proje 13 katlı tek blok olarak 24 Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Galatasaray'ın Riva projesindeki inşaat izni 2 kat artıyor!

Galatasaray’ın Eylül ayı Divan Kurulu dün TT Arena’da yapılırken, Başkan Dursun Özbek yakın dönemde yaptıkları icraatları anlattı. Özbek, Riva'da inşaat izninin 2 kat arttığını belirtti.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Ankara'ya Sincan Arena müjdesi!

Sincan'a yakışacak modern bir spor kompleksi için kollar sıvandı Fatih'e canlılık kazandıracak projenin adı 'Sincan Arena' olacak. Gazi Osman Paşa durağının hemen yanına yapılacak spor salonu 2 bin 500 kişi kapasiteli olacak.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Vodafone Arena'nın tanıtımı için çalışmalar başladı!

Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın tanıtımını 19 Mart'ta unutulmayacak bir organizasyonla yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar, ligdeki son 2 maçını da Arena'da oynamanın hesaplarını yapıyor.

Vodafone Arena'da inşaat çalışmaları devam edecek!

Vodafone Arena'da 27 Temmuz'daki kaza sonrası 15 Ağustos'ta durdurulan çalışmalar, yarın başlıyor. Kulüpten, mühür sökülerek inşaatta iş güvenliğinin artırılması için 2 gün sürecek çalışma sonrası inşaata devam edileceği bildirildi.

Vodafone Arena Stadı'nın açılışı gecikecek!

Beşiktaş'ın yeni stadı olan Vodafone Arena'da meydana gelen çatı iskeletinin kopması nedeniyle stat açılışının 2.5-3 ay gecikeceği belirtildi. Stat inşaatında 850 işçinin çalıştığı öğrenildi.

Vodafone Arena'da iş güvenliği çalışmaları başladı!

Vodafone Arena'da iş güvenliğinin artırılması konusunda çalışmalara başlandığı belirtildi. Albayrak, konunun yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen ve 2 işçinin yaralandığı kazadan kaynaklandığını belirtmişti.

Timsah Arena'nın açılışı ertelendi!

Timsah Arena'nın açılışı bir kez daha ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) turnikeleri Süper Lig'in 2. haftasına yetiştiremeyeceğini belirtmesi üzerine Bursaspor ilk iki maçını Atatürk Stadyumu'nda oynayacak.

Tele 2 Arena futbol stadyumu Haberi

Tele 2 Arena futbol stadyumu

Konseri izleyen 6 bin kişi. çektikleri fotoğrafları aynı anda sosyal paylaşım sitelerine yükledi. 

Stadyumun iki hafta önce yapılması planlanan açılışı, tesis yakınında bir bomba bulunması sebebiyle ertelenmişti. 


İsveç'in en büyük inşaat şirketi PEAB'ın bünyesinde mühendislik yapan Türkiye kökenli 27 yaşındaki Yelda Ugan, 40 bin kişilik Tele 2 Arena futbol stadyumunun sağlamlığı ve kalite kontrolü, çevre düzeni ile ilgili hayati konularından sorumlu olarak mühendislik ve denetim görevini...