19 / 05 / 2024

Teleferik AŞ

Teleferik AŞ

Bursa’da kurduğu 9 km’lik hat ile diğer kentlere model olan Teleferik AŞ, Alanya’da yeni bir teleferik projesine başlıyor. Firma, Uzungöl, Efes-Meryemana, Sürmene ve İstanbul PierreLoti’deki teleferik projelerine de talip oldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Bayraklı Şehir Hastanesi'ne teleferik inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da inşa edilen şehir hastanesine iki buçuk kilometrelik teleferik inşa edecek.

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sümela Manastırı teleferik projesinde son aşamaya gelindi!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan, Karadağ'ın eteğindeki sarp ve kayalık alana kurulu tarihi Sümela Manastırı'na kolay ulaşım sağlanması için kurulacak teleferik projesinde sona gelindi. Proje kapsamında, 3 istasyondan oluşan 2 bin 500 metrelik teleferik kurulacak...

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Dubai'ye yüksek hızlı teleferik hattı geliyor!

Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Dubai’de yüksek hızlı teleferik hattı inşa edilecek. Çift yönü hat üzerinde her yönde saatte 8.4 bin yolcunun taşınabilecek...

Sümela Manastırı'nda teleferik heyecanı!

Türkiye'nin önemli tarihi ve turistik mekanlarından Sümela Manastırı'nda 4 yıldır devam eden restorasyon çalışmaları tamamlanıyor. Manastıra inşa edilmesi planlanan teleferik projesi 19 Şubat'ta ihale edilecek.

Sümela Manastırı teleferik ihalesi 19 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı Teleferik Projesi'nde yapım ihalesinin Şubat ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Teleferik AŞ Haberi

Teleferik AŞ

Bursa’nın simgelerinden Uludağ’a ulaşımı konforlu hale getiren Teleferik AŞ, 25 milyon euroluk yatırımla tamamladığı teleferik projesiyle diğer illere de örnek oldu. Ülke genelindeki turizm pastasından önemli pay alan turistik bölgeleri de modern ve konforlu teleferiklerle donatacak şirketin bu yılki projesi, Alanya Teleferik. Ayrıca Doğu Karadeniz ve Ege’ye uzanmanın planlarını yapan şirketin ilgi odağı ise İstanbul Pierre Loti ve Mecidiyeköy- Zorlu Center- Altunizade, Uzungöl, Efes-Meryemana ve Sürmene teleferik projeleri. Şu ana kadar 32 milyon euroluk yatırıma imza atan şirket, 3 yıl için 300 milyon euroluk yatırım planlıyor. Teleferik AŞ ayrıca, Uludağ 2. Oteller Bölgesi’ne inşa edilecek İstasyon Tesisi projesiyle de bölgenin kongre merkezi, alışveriş merkezi, spor sahaları, cafe-restoran, açık otopark, WC ve SPA gibi ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor. 



Bursa Teleferik AŞ...