03 / 05 / 2024

teleferik yenilendi

teleferik yenilendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen teleferiğin yılbaşından itibaren kayak pistlerinin bulunduğu oteller bölgesine ulaşım sağlayacağını dile getirdi. Recep Altepe, hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Balçova Teleferik Tesisleri 15.5 milyona yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 15.5 milyon liraya yenilediği Teleferik Tesisleri, hafta sonunda 10 bine yakın ziyaretçiyi taşıdı, teleferik 31 Temmuz Cuma günü halkın hizmetine sunulmuştu

İzmir’de teleferik heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1974 yılında hizmete açtığı, 2007 yılında kapatılan Balçova Teleferik Tesisleri yenilendi. Tesis, 41 yıl sonra bu yaz yeniden kapılarını açacak. İşte ayrıntılar...

Balçova Teleferik Tesisleri yenilendi!

Uzun yıllar İzmir'in simgeleri arasında yer alan, ancak Makine Mühendisleri Odası’nın "kullanılması sakıncalı" raporu üzerine kapatılan Balçova Teleferik Tesisleri'ni yenilenme sürecinde sona gelindi.

Tanzaya Nsikiti Ngaziya Cami TİKA desteğiyle yenilendi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tanzanya’da Nsikiti Ngaziya Cami’ne tadilat ve donanım desteğinde bulunuldu. Işıklandırma sistemi iyileştirilerek, idari birimi, abdesthanesi yenilendi.

Maçka Teleferik İstasyonu revizyon yapım işi ihalesi 22 Aralık'ta!

İstanbul Ulaşım A.Ş; Maçka Teleferik İstasyonu Revizyon Yapım işini 22 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Gülhane Parkı ile Üsküdar Doğancılar arasına teleferik planlandı!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki Gülhane Parkı ile Anadolu yakasındaki Üsküdar'ın Doğancılar Parkı arasına teleferik kurulması planlanmış... Peki sonra ne olmuş?.. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı haber

Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Uludağ'da 20 günden bu yana kar olduğunu belirterek, Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacağını da ifade etti...

1966 yılında Gülhane ile Üsküdar arasında teleferik yapılacakmış!

1966 yılında İstanbul Valiliği, Gülhane Parkı ile Üsküdar Doğancılar arasında teleferik yaptıracakmış. Belediye Başkanlığı ise, Sarayburnu ile Üsküdar arasındaki bu teleferiğin silüeti bozacağını ileri sürmüş.

Bursa'da teleferik hattı yenilendi!

Vali Münir Karaloğlu; Bursa 'da logo tamam sıra turizm atağında hızlandırıyoruz. Teleferik hattını yeniledik ve çalışmalar bittiği zaman dünyanın en uzun teleferik hattına sahip olacağız.

Balçova Teleferik Tesisleri yapım ihalesi tarihi belli oldu mu?

Balçova'daki Teleferik Tesisleri'nin yapımı da, ihalesi gibi 'yeter artık' dedirtti. Geçtiğimiz haftalarda tesisin bitiş tarihini 26 Kasım olarak veren Kocaoğlu, bu sözünü de tutamamış oldu..

Siteler-Karapürçek teleferik projesi iptal!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, daha önce hakkında durdurma karan bulunan Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Kararda hat ve istasyonların yeriyle ilgili belirsizliklere de dikkat çekti.

Siteler-Karapürçek teleferik hattı iptal edildi!

Ankara 11. İdare Mahkemesi, Siteler-Karapürçek teleferik hattını iptal etti. Mahkeme karara gerekçe olarak, 1/25.000 ölçekli 2023 Başkent Ankara Nazım îmar Planı'nda teleferik hattının bir ulaşım sistemi olarak yer verilmemesini gösterdi.

teleferik yenilendi Haberi

teleferik yenilendi

'Daha yaşanabilir ve daha ulaşılabilir Bursa' hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kente değer katan teleferiğin yılbaşından itibaren Oteller Bölgesi ne ulaşacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'yı daha ulaşılabilir marka bir kent haline getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında yenilenen kentin simgesi teleferik, Oteller Bölgesine de uzanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte yeni teleferiğin 2. etabında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bursa Teleferik AŞ. Genel Müdürü İlker Cumbul'dan çalışmalarla ilgili son durum hakkında bilgi alan Başkan Altepe, Bursalılara müjdeli haberi verdi. 


HEDEF OTELLER BÖLGESİ 

Yeni teleferiğin büyük ilgi gördüğünü anlatan Başkan Altepe, "Bursa'nm simgesi olan teleferiğin yenileme çalışmaları hızla sürüyordu. İlk etapta Teferrüç ile Sarıalan arasında çalışan hattımızı bu yıl içinde...