04 / 05 / 2024

telekomun yeni reklamı

telekomun yeni reklamı

Türk Telekom’ un müşterilerine sunacağı tüm yenilikleri duyuracak olan Tekno Tekir, yayınlanmaya başlayan ilk reklam filminde Türkiye’ nin ilk akıllı ev telefonunu E4’ ü tanıtıyor...

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kont Emlak Danışmanlığı İnşaat Reklam Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Ulusoy tarafından kuruldu.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Evinize internet bağlatmadan önce bu haberi okuyun! TurkNet’in kampanyası:Onaylıyorum

Okulların açılması ile birlikte TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! TurkNet bugün gerçekletirilen basın toplantısında Onaylamıyorum isimli yeni reklam kampanyasını halka duyurdu.  Bununla birlikte TurkNet öğrencilerin yüzünü güldüren yeni projeleri yolda.  

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Dünya teknoloji devi Apple, yeni bir gelir modeli oluşturmak için kolları sıvadı. Şirket,  haritalar, kitaplar ve podcast'ler gibi önceden yüklenmiş uygulamalarında reklam göstermeyi hedefliyor. İşte detaylar...

İnternette dev kampanya! Öğrencilere indirim yolda

İnternet sağlayıcısı TurkNetten öğrencilere özel yeni kampanya geldi Yeni reklam filminde ayrıntılardan bahseden Turknet, öğrencilere indirim müjdesi verdi. 

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Eminevim yeni reklam filmiyle 80 milyonu bilgilendiriyor!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, dikkat çeken yeni reklam filmiyle faizsiz ev sahibi olmak isteyen vatandaşların cevap aradığı sorulara yanıt verecek.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

telekomun yeni reklamı Haberi

telekomun yeni reklamı


Türk Telekom’un müşterilerine sunacağı tüm yenilikleri duyuracak olan Tekno Tekir, yayınlanmaya başlayan ilk reklam filminde Türkiye’nin ilk akıllı ev telefonunu E4’ü tanıtıyor. Türk Telekom müşterileri E4 ile internete girebiliyor, TV seyrediyor, cep telefonundaki rehberi ev telefonuna aktarabiliyor, oyun oynayabiliyor, uygulamalar yükleyebiliyor. Türk Telekom olarak ‘Evdeki Mutluluk’ kavramını sahipleneceklerini ifade eden Bireysel Müşteri Başkanı Ali Yılmaz, 2013 yılında gerçekleştirdikleri marka işbirlikleriyle marketten hazır giyime, mobilyadan bankacılık ve turizme, 23 farklı sektörde, 62 indirim kampanyasıyla Türk Telekomlular’a toplam 20 milyon TL fayda sağladıklarını...