17 / 05 / 2024

Teleset Mobilya 2014

Teleset Mobilya 2014

Kaliteli ve modern ev mobilyaları alanında dünyaca ünlü Teleset Mobilya; ‘’BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ, KDV BİZDEN’’ kampanyası’nda evlerinize yazın ışıltısını getirecek fırsatlar sunuyor. Detayları haberimizde yer alıyor...

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Akhisarspor ikinci yarıda yeni stadında kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci yarıda maçlarını yeni stadında oynayacak...

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

Teleset'ten özel kırmızı koleksiyon!

Türkiye’nin ilk modüler mobilya üreticisi Teleset, özel koleksiyonunda yer alan kırmızı ürünleriyle yeni yılda evlere şıklık ve zarafet katıyor…

Teleset Mobilya Antalya şubesi açıldı!

Türkiye'nin ilk modüler mobilya üreticisi olan Teleset Mobilya düzenlen kokteyl ile Antalya şubesinin kapılarını hizmete açtı.

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Teleset kişiye özel mobilya çözümleriyle İsmob 2016'da!

Yaşam için tasarım felsefesiyle, 50 yılı aşkın süredir, akılcı mobilya çözümleri sunan Teleset sektörün en önemli fuarında yeni ürün gruplarını tüketicilerin beğenine sunmak için sabırsızlanıyor.

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

Teleset Mobilya 2014 Haberi

Teleset Mobilya 2014

Kaliteli ve modern ev mobilyaları alanında dünyaca ünlü Teleset Mobilya; ‘’BÜYÜK YAZ İNDİRİMİ, KDV BİZDEN’’ kampanyası’nda evlerinize yazın ışıltısını getirecek fırsatlar sunuyor. Haziran Ayı sonuna kadar Teleset Mağazalarından yapacağınız Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Grupları, Genç Odaları, Sehpa, TV Üniteleri ve Yatak, Baza, Başlık alışverişlerinizde KDV’sini biz karşılıyoruz.Üstelik Bonus Card ile peşin fiyatına 9 taksitle alın!


Hemen bir Teleset mağazasına gelin kaliteli, fonksiyonel ve modern ürünleri ile siz de rahatlığın ve konforun keyfine varın.