05 / 05 / 2024

TEM Edirne-Karaağaç yolu

TEM Edirne-Karaağaç yolu

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Tekirdağ'daki 78 adet iş yeri ile Edirne'deki sosyal tesis kiraya veriliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 78 adet iş yeri ile Edirne Karaağaç'taki sosyal tesis alanı kiraya veriliyor. Peki iki ildeki kiralama ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Edirne Lalapaşa'ya 90 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Lalapaşa'da 90 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Edirne Lalapaşa kura sonucu 22.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Lalapaşa kura sonuçları 2020....

TEM Edirne-Karaağaç yolu Haberi

TEM Edirne-Karaağaç yolu

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini ancak 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan askeri darbe girişimi sonrası süreç nedeniyle köprünün hem Karaağaç hem de Yıldırım mevkiindeki bağlantı yollarının inşaat yapımı tarihlerinde bir takım aksamalar meydana geldiğini belirtti. Sezen, Edirne Valisi Günay Özdemir ile Karaağaç Köprüsü’nün tamamlanması ve açılışının yapılması noktasında gerekli istişarelerin yapıldığını ve daha önceden de söz verildiği üzere kışa yetişmesi için takiplerini sürdürdüklerini ifade etti.

Karaağaç Köprüsü’nün 14 Temmuz 2013 tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini yürüten Başbakan Binali Yıldırım ve dönemin Sağlık Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılmıştı. Yapımına devam edilen TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi içerisinde yer alan Meriç...