21 / 05 / 2024

TEM körfez kavşağı

TEM körfez kavşağı

TEM Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arası çalışma nedeni ile kapatılacak. Otoyolun Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arasındaki bölümü, 19 Ekim Pazar günü 02.00-04.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılacak

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı trafiği rahatlatacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı yapımında çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Körfez GYO'dan olağandışı fiyat hareketleri açıklaması!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Borsa İstanbul'a, olağandışı fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek düzeyde henüz kamuoyuna açıklanmamış özel bir durumunun bulunmadığı hususunda açıklama yaptı.

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü tamam!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi'nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'nda yaptığı 'U' dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Mersin Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi başlıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla hayata geçirdiği Tulumba Bat-Çık Projesi’nden sonra şimdi de Limonluk Kavşağı Bat-Çık Projesi için kolları sıvadı.

Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı.

Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nın yüzde 70'i tamamlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı.

TEM körfez kavşağı Haberi

TEM körfez kavşağı

TEM otoyolunun Hereke Doğu ile Körfez kavşakları arasındaki bölümü, havai hat çalışması nedeniyle 19 Ekim Pazar günü 02.00-04.00 saatlerinde aralıklarla ulaşıma kapatılacak


Valilikten yapılan yazılı açılamada, Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ekiplerinin Hamzadere Viyadüğü'nün bitim noktasından geçen havai hattı kaldıracakları belirtildi.


Bu kapsamda otoyolda çift yönlü trafik akışının kesileceği vurgulanan açıklamada, "Trafiğin aralıklı kesilmesi suretiyle, 19 Ekim Pazar günü 02.00 - 04.00 saatlerinde 4 defa ve her defasında on beşer dakika aralıkla olmak üzere çalışmalar tamamlanacaktır" ifadesine yer verildi.


SEDAŞ ekipleri tarafından gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı kaydedilen açıklamada, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları...