03 / 05 / 2024

TEM otoyolu yoğun mu

TEM otoyolu yoğun mu

Araçlarıyla yola çıkan vatandaşların TEM otoyolunda oluşturduğu yoğunluğun azaldığı gözlendi. Cuma gecesi ve cumartesi günü yaşanan yoğunluk, bugün sabah saatlerinden itibaren normal seyrine dönmeye başladı.

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu!

Bayramı bulundukları ilin dışında geçirmek isteyen tatilciler, aşırı yoğunluk nedeniyle Uzunkum mevkisindeki dinlenme tesisine giremedi. Araçlarını yol kenarına çeken tatilciler yoğunluk nedeniyle buralarda sahur yaptı.

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu iş kazasında yaralanan işçi yoğun bakımda!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli Gebze kesimindeki viyadük çalışmaları sırasında düşen beton blokun altından yaralı olarak kurtarılan işçi, yoğun bakım ünitesine alındı...

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

NEF'in 2'nci tahvil ihracına yoğun ilgi!

NEF'in İş Yatırım Menkul Değerler aracılığıyla gerçekleştirdiği 2'nci tahvil ihracı, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. İhraç, ilan edilen miktarın yüzde 50 oranında artırılmasıyla sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

28. Yapı Fuarı'na yoğun ilgi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya, sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. 28. kez düzenlenen ve yapı sektörünün en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilendiği fuarı 24.562 kişi ziyaret etti

İzmir'de dönüşüm nüfusun yoğun olduğu yerlerde başlamalı!

Necip Nasır, İzmir'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek. "İzmir, bilindiği gibi birinci derece deprem bölgesi. Kentin yüzde 85'i dönüşüme muhtaç. Dönüşüm, özellikle nüfus yoğun bölgelerde başlamalı" dedi.

Fortis İstanbul Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Yiğit Group'un İstanbul'da hayata geçirdiği Fortis İstanbul, sektörün en önemli buluşması Dubai Cityscape Fuan'rıda uluslararası yatırımcılara tanıtıldı. Proje konumu ve özellikleri ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Garanti Koza'nın projeleri Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Garanti Koza, İstanbul Esenyurt ve Bulgaristan projelerini Dubai'de görücüye çıkardı. Garanti Koza Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Baykal, fuarın ilk gününde yoğun ilgi gördüklerini belirtti.

Körfez yatırımcılarından Tarlabaşı 360 projesine yoğun ilgi!

Toplantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul'da özellikle Taksim bölgesine olan yoğun ilgisi sebebiyle ' Tarlabaşı360 projesinin ayrıcalıklı olduğunu kaydetti.

SPDO tasarımı Bulvar İstanbul yoğun ilgi görüyor!

Sabri Paşayiğit Design Office (SPDO) tarafından tasarlanan Bulvar İstanbul projesi doğayla iç içe, kaliteli ve standartları yüksek bir yaşam alanı sunuyor. Proje inşaatının devam etmesine rağmen oldukça yoğun ilgi görüyor.

Arap kadınlardan Cityscape Fuarı'na yoğun ilgi!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'nın son gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanırken, bu yıl Arap kadınların ilgisi dikkat çekiyor. Fuarda düne kadar 250 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Türk firmaları da satışlarına devam ediyor.

Dubai Cityscape'te Türkiye'deki projelere yoğun ilgi!

Türkiye'deki şehit haberlerinin gölgesinde gerçekleşen Ortadoğu'nun en büyük emlak fuarı Dubai Cityscape Global 2015'te Türkiye'deki projelere yoğun ilgi oldu.

Sea Pearl Ataköy Dubai'de yoğun ilgi gördü!

Cityscape Global 2015, yoğun bir ilgiyle ilk günü geride bıraktı.10 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecek fuarda gözler yine Kuzu Grup imzalı Sea Pearl Ataköy projesine çevrildi.

TEM otoyolu yoğun mu Haberi

TEM otoyolu yoğun mu


Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla, araçlarıyla yola çıkan vatandaşların TEM otoyolunda oluşturduğu yoğunluğun azaldığı gözlendi. 


Cuma akşamından itibaren memleketlerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, TEM otoyolunun Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu kesimlerinde yoğunluğa sebep oldu.


Özellikle cuma gecesi ve cumartesi günü yaşanan yoğunluk, bugün sabah saatlerinden itibaren normal seyrine dönmeye başladı. 


TEM otoyolu Bolu Dağı 1, 2 ve 3'üncü viyadüklerde zaman zaman meydana gelen hasarlı ve hafif yaralamalı kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşansa da kısa sürede trafik eriyor. 


Bayram tatilinin sona erdiği çarşamba gününden itibaren dönüş yoğunluğunun başlaması bekleniyor. 


Bayram tatili nedeniyle önlemlerini artıran trafik ekipleri, sürücüleri hız limitlerini aşmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda...