21 / 07 / 2024

Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi

Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi

Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi Mehmet Ceylan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Badem Towers İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Jamıla Raıss tarafından kuruldu.

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Erol Bingöl ve Esrahan Arslan ortaklığında kuruldu.

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Taahhüt İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cengiz Tancan Güngördü, Ercan Acara, Mahmur Akyazısı ve M. Bahattin Akyazısı ortaklığında kuruldu.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Tem Çelik Kapı Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabiye Temirka tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri!

Fuzul İnşaat Tem Avrasya ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje 138 milyon 600 bin TL yatırım bedeline sahip. 

Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat!

Tem Avrasya Konutları yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuyor. Tem Avrasya Fuzul İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi


Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Mehmet Ceylan tarafından kuruldu. 


Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Tem Towers İnşaat Anonim Şirketi Adres; Zeytinlik Mh.Fişekhane Cd. Özlem St.N.50 B...