02 / 05 / 2024

tema istanbul eğitim

tema istanbul eğitim

Tema İstanbul projesi içinde orta öğretime kadar eğitim verecek okul yapılacak. Detayları belli olmayan okul kapsamında daire sahibi olanları evlerini teslim aldıktan sonra okula da kayıt yaptırmaları planlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 83 bin 162 öğrenciye eğitim desteği verecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, ilköğretim ve lise seviyesinde eğitim gören öğrencilere kişi başı 750 Türk Lirası olacak şekilde toplam 62 milyon 371 bin 500 Türk Lirası destek vereceği açıklandı.İşte haberin ayrıntıları...

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Tıg İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli İle Faız Husseın ve Muhammed Kausar Shah Khan tarafından kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

İstanbul Üniversitesi'nin taşınan fakültelerinde eğitim başladı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, İstanbul'daki depremden etkilendiği için taşınan fakültelerde eğitim öğretimin başladığını belirtti.

İstanbul’daki 36 eğitim kurumu için yıkım kararı!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Sarıyer'de bulunan bir ilkokulun deprem riski nedeniyle tahliye edilmesinin ardından 36 eğitim kurumu için yıkım kararı alındı.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Eğitim İnşaat Sanayi Ticaret İthalat İhr. Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ma'in Abdallah A.Kareem Alkhatib ve Moayad Yousef Hasan Alnajjar ortaklığıyla kuruldu...

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alquds İstanbul Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dıana J.I. Abumandıl tarafından kuruldu. 

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sur Otopark İnşaat Eğitim Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli açıldı. 

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Horizons Eğitim Danışmanlık Turizm Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alsaçlar Turizm Eğitim İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

tema istanbul eğitim Haberi

tema istanbul eğitim

Tema İstanbul projesi içinde okul yapılacak. Söz konusu okul orta öğretime kadar eğitim verecek. Henüz detayların belli olmadığı okul kapsamında Tema İstanbul'dan konut sahibi olanlar konutları teslim edildiğinde okula da kayıt yaptırabilecek. 


Tema İstanbul hakkında:


3 bin 610 konuttan meydana gelen Tema İstanbul projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Halkalı'da inşa ediliyor. 


Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen projede oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, eğlence alanları ve alışveriş alanları bulunuyor. 


Proje kapsamında yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor ve 196 metrekareye kadar yükseliyor. 


Projedeki konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde belirlendi. Teslimler 2015 Temmuz'da yapılacak. 



Tema İstanbul adres : Atakent Mah. 03 Güney Yanyolu, 34500 Küçükçekmece / İstanbul


Tema...