01 / 05 / 2024

tema istanbul Mesut Arslan

tema istanbul Mesut Arslan

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Mesut Arslan: Fiyatı düşük tuttuk 2 bin 200 konut sattık!

Mesa Mesken, Artaş Grubu, Öztaş, Kantur&Akdaş İnşaat ortaklığı ile Küçükçekmece Halkalı’da gerçekleştirilen Tema İstanbul projesinde 1 yıl bitmeden satılan konut sayısı 2.200’ü aştı...

Tema İstanbul'da toplam 2 bin 200 konut satıldı!

Mesa Mesken, Artaş Grubu, Öztaş, Kantur&Akdaş İnşaat ortaklığı ile Küçükçekmece Halkalı'da gerçekleştirilen Tema İstanbul projesinde 1 yıl bitmeden satılan konut sayısı 2 bin 200'e aştı.

Mesut Arslan: Tema İstanbul sürdürülebilirlik açısından da dünya çapında bir örnek!

MIPIM 2014’ te yoğun ilgi çeken Türkiye’ nin sembol projesi Tema İSTANBUL, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmasının konferans bölümüne de damgasını vurdu. Mesut Arslan konu ile ilgili açıklama getirdi...

Mesut Arslan, Tema İstanbul'dan ayrılıyor!

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Tema İstanbul yabancıya değil yerli müşteriye satıldı!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan,şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 konut teslim edildi!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Mesut Arslan: Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi.

Tema İstanbul'da günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Atakent'te Mesa, Artaş, Öztaş, Kantur, Akdaş ortaklığının mega projesi Tema İstanbul'da günde 5 daire anahtar teslimi yapılırken, 5 dairenin de satışı gerçekleşiyor. Projenin Genel Müdürü Mesut Arslan başarının sırrını anlattı.

Mesut Arslan: Tema İstanbul yeni bir yaşam kültürü getirdi!

MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR- AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent' te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor...

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor!

Tema İstanbul, satış ofisi ve ön peyzajı ile büyülüyor. Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasında iken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor.

Tema İstanbul projesinde 530 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Tema İstanbul projesinde yer alan daire seçeneklerinden 147 ila 175 metrekarelik alana sahip 3 oda 1 salon konutların fiyatları 530 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul projesinde 1+1 daireler 280 bin TL'den başlıyor!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 3 bin 614 adet konut yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Atakent projesinde 360 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Tema İstanbul Atakent projesinde yer alan dairelerden 92 ila 129 metrekarelik alana sahip 2 oda 1 salon evlerin fiyatları 360 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

tema istanbul Mesut Arslan Haberi

tema istanbul Mesut Arslan

Tema İstanbul projesinin hayata geçirilmesinde en önemli isimler arasında yer alan Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor.


Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan ay sonunda görevinden ayrılıyor.


Arslan Foça'ya...