25 / 07 / 2024

tema istanbul projesinin satışları

tema istanbul projesinin satışları

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Tema İstanbul 2 projesinin detayları belli oldu. Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Tema İstanbul 3. Etap geliyor! Yeni proje!

Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin yeni etabı geliyor...

Tema İstanbul Bahçe Evleri fiyatları!

Tema İstanbul Bahçe Evleri fiyatları metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe projesi Tema İstanbul projesinin bir etabı olarak inşa ediliyor...

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul Bahçe fiyat!

Tema İstanbul Bahçe projesinin lansmanı bugün gerçekleşti. Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı lansmana özel olarak 5 bin 200 TL'den başlıyor...

Halkalı Tema İstanbul'da evler teslim edildi!

İstanbul Halkalı'da yer alan Tema İstanbul gayrimenkul projesinin konut bölümünde evler teslim edildi. Projede yeni etapların inşaatı sürüyor.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Atakent Tema İstanbul Evleri!

Atakent Tema İstanbul Evleri 1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde inşa ediliyor. Tema İstanbul Atakent Evleri projesinin 333 bin metrekaresi konut alanı olarak belirlendi.

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Mesut Arslan: Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi.

Tema İstanbul'da 473 bin liraya 2+1!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin konut alanı 333 bin metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 473 bin liradan başlangıç gösteriyor.

tema istanbul projesinin satışları Haberi

tema istanbul projesinin satışları

Türkiye'nin kentsel planlama ve master plan ile gerçekleşen ilk projelerinden biri olma özelliğine de sahip olan Tema İstanbul  projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi. İçinde bir çok 'ilk'i ve 'en'i barındıran, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapımı süren mega projelerinden biri Tema İstanbul 1 milyon 500 bin metrekarelik arazi üzerinde, yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırımla hayat bulacak proje, Tema İstanbul konut bölümü, Tema Plaza ve Tema World eğlence parkı olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. 


İmalat ve satış hızı paralel Mesut Arslan Tema İstanbul'un geçtiğimiz yıl temmuz ayında satışa sunulduğunu hatırlatarak, 3 bin 31 dairenin yer aldığı Tema İstanbul'da konutta ilerleme oranının yüzde 65'e ulaştığını, kaba...