02 / 05 / 2024

tema park ulaşım

tema park ulaşım

Temapark İstanbul Evleri kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Tema Park projesi!

Tema Park projesi fiyat listesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor. Halkalı Tema Park projesinin 10 Haziran 2013'de satışa çıkması bekleniyor.

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory'den Katar’a 750 milyon dolarlık tema park!

Dünyada 45 milyar dolara ulaşan tema park sektörünün Türkiye’deki temsilcisi olan Outdoor Factory, Türk tasarımını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bağcılar Nurol Park ulaşım!

Bağcılar Nurol Park ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yer alıyor. Nurol GYO imzası ile yükselen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

tema park ulaşım Haberi

tema park ulaşım

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Temapark İstanbul Evleri projesi kapsamnda 4 ayrı bölümden oluşuyor. Bölümler Tema Plaza, Tema Mall, Tema İstanbul Konutları ve Tema World olarak isimlendirildi. 


 


Temapark İstanbul Evleri fiyat listesi!

Temapark İstanbul Evleri satış fiyatları 3 bin 200 liradan başlıyor. 


Temapark İstanbul Evleri kapsamında  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede toplam alan 1,5 milyon metrekareyken konut alanı ise 333 bin metrekare olarak belirlendi. 


Temapark İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Temapark İstanbul Evleri teslim tarihi: 2016 olarak...