02 / 05 / 2024

tema world halkalı

tema world halkalı

İstanbul Halkalı'da kurulacak Türkiye'nin en büyük temalı eğlence parkı Tema World lansman için gün sayıyor. 1.5 milyon metrekarelik arazi üzerine kurulacak Türkiye'nin en büyük eğlence parkı, Cannes'da dünya vitrininde boy gösterdi...

Tema World 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek!

Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. Temapark 'ın 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı belirtiliyor.

Erhan Boysanoğlu: Tema World'de ücretler günlük 40-50 TL civarında olacak!

Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul'da yer alan Tema World eğlence merkezine giriş ücreti 50 TL olacak...

Tema World Halkalı!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortak projesi olarak yaşama geçirilen Tema World Halkalı projesi İstanbul Halkalı'da inşa ediliyor...

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Tema Bahçe Atakent satış ofisi numarası!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Atakent Tema Bahçe projesinde 2020 yılında faaliyete geçecek Tema World eğlence parkı için çalışmalar devam ediyor...

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe etabı fiyat listesi metrekare birimde 5 bin 200 TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe Evleri projesinde dev eğlence alanı Tema World'e de yer veriliyor...

Tema World Atakent ne zaman açılacak?

Zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçelerin yer aldığı Tema World 2020 yılında açılacak.

Tema İstanbul Halkalı daire fiyatları 2017!

Tema İstanbul Halkalı daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Tema World Eğlence Parkı taşınıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, TEM’den geçen sürücülerin gözlerinin takılabileceği gerekçesiyle eğlence parkı Tema World’ün yerinin değiştirilmesini istedi.

Terrace Tema Evleri Halkalı ödeme planı!

Terrace Tema Evleri Halkalı ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme fırsatları sunuluyor. Hemen teslim edilen Terrace Tema Evleri'nde fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul Halkalı fiyat!

Tema İstanbul Halkalı fiyat listesi dairelerin konum ve cephelerine göre değişiyor. Banka kredisiyle vade imkanı sağlayan proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri!

Tema İstanbul Halkalı ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları!

Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Tema İstanbul Halkalı ev fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

tema world halkalı Haberi

tema world halkalı

1.5 milyon metrekarelik arazi üzerine kurulacak Türkiye'nin en büyük eğlence parkı, Cannes'da dünya vitrininde boy gösterdi.


İstanbul Halkalı'da kurulacak Türkiye'nin en büyük temalı eğlence parkı Tema World lansman için gün sayıyor. Fransa'nın Carınes şehrinde düzenlenen uluslararası arenanın en önemli gayrimenkul platformu MIPIM'de Tema İstanbul'un dünya lansmanının yam sıra temalı eğlence parkı Tema World'ün de ön tanıtımı gerçekleştirildi. 


Eşsiz oyuncaklar olacak Tema İstanbul Ortaklar Kurulu Üyeleri Arda Akçalı ve Gökhan Çetinsaya, "Türkiye'de bu yıl içinde Tema VVorld'ü ayrı bir lansman ile ilk kez detaylarıyla paylaşmayı arzuluyoruz" dedi. 

Gökhan Çetinsaya (solda) ve Arda Akçalı eğlence merkezinin 2016 sonunda açılacağını bildirdi.


Tema VVorld'ün, 1.5 milyon metrekarelik dev arazisi üzerinde, TEM'e hakim bir noktada kurulacağını belirten Çetinsaya ve Akçalı, "Tema VVorld, toplam 400 bin metrekarelik, önemli büyüklükteki...